
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (naudan fileepihvejä) | |
250 g g | nuudeleita nuudelit | |
300 g g | vihreitä papuja
vihreä papu (pakaste) | |
2 - 3 | porkkanaa porkkana | |
3 | kevätsipulia kevätsipuli | |
75 g g | cashewpähkinöitä cashewpähkinä |
Kastike
1 dl dl | korianteria korianteri | |
2 | limeä
lime (molemmista mehu, toisesta kuori raastettuna) | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 rkl rkl | seesamisiemenöljyä seesamisiemenöljy | |
3 rkl rkl | soijakastiketta
soijakastike (tai kalakastiketta) | |
2 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
1 | chiliä
chili (punainen, viipaloituna) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listThaimaalainen pihvi-nuudelisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.
- Sekoita kastikkeen aineet isossa kulhossa niin, että sokeri liukenee.
- Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä 3-4 minuuttia. Valuta ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kääntele nuudelit kastikkeen joukkoon.
- Kiehauta pakastepavut suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
- Raasta kuoritut porkkanat ja hienonna kevätsipuli. Sekoita ne nuudelien joukkoon papujen kanssa. Anna tekeytyä peitettynä jääkaapissa tarjoiluhetkeen.
- Paista tai grillaa pihvit haluamaasi kypsyysasteeseen (mehevän punertava 58-asteisena). Anna vetäytyä 5 minuuttia folion alla. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä nuudelisalaatti laakealle tarjoiluvadille ja nosta lihaviipaleet päälle.
- Viimeistele cashewpähkinöillä, korianterilla ja limettiviipaleilla.