Helppous yllättää
Viivin perunasalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kpl kpl parsakaalia parsakaali
1 pkt pkt tankoparsaa tankoparsa
(vihreä tankoparsa)
400 g g uutta perunaa uusi peruna
(keitettyjä uusia perunoita)
1 kpl kpl omenaa omena
(esim. Pink Lady)

Kastike:

0,5 dl dl majoneesia majoneesi
1 kpl kpl sitruunaa sitruuna
(mehu puristettuna)
0,2 dl dl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Lisäksi

1 dl dl kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo
1 dl dl saksanpähkinöitä saksanpähkinä
(paahdettuja saksanpähkinöitä tai cashewpähkinöitä)
1 ripausta ripaus suolaa suola

Viivin perunasalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

Tässä 2014 vuoden Grillimaisteri Viivin ohje makoisaan perunasalaattiin, joka sopii tarjoiltavaksi niin pihvin kuin makkarankin kyljessä!

  1. Keitä uudet perunat ja valmista sillä aikaa perunasalaatin kastike.
  2. Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu ja etikka kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla.
  3. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja keitä nopeasti kiehuvassa vedessä noin 1 minuutin ajan. Valuta.
  4. Putsaa parsat ja poista juuresta muutaman sentin verran kuivaa kantaa. Grillaa parsat ja parsakaalin nuput ja mausta suolalla.
  5. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja leikkaa myös kypsät perunat pienemmiksi paloiksi. Lopuksi pilko grillatut parsat ja parsakaalit sekaan sopiviksi.
  6. Sekoita pilkotut kasvikset yhteen kippoon kastikkeen kera. Viimeistele kuivatuilla karpaloille ja halutessasi myös paahdetuilla pähkinöillä.

Tarjoukset

ParsakaaliParsakaali
Parsakaali
13.12 - 15.12
-28 %
1,39
0,99