
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | parsakaalia parsakaali | ||
1 pkt pkt | tankoparsaa
tankoparsa (vihreä tankoparsa) | ||
400 g g | uutta perunaa
uusi peruna (keitettyjä uusia perunoita) | ||
1 kpl kpl | omenaa
omena (esim. Pink Lady) |
Kastike:
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
1 kpl kpl | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | ||
0,2 dl dl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
1 dl dl | kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo | ||
1 dl dl | saksanpähkinöitä
saksanpähkinä (paahdettuja saksanpähkinöitä tai cashewpähkinöitä) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaViivin perunasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Tässä 2014 vuoden Grillimaisteri Viivin ohje makoisaan perunasalaattiin, joka sopii tarjoiltavaksi niin pihvin kuin makkarankin kyljessä!
- Keitä uudet perunat ja valmista sillä aikaa perunasalaatin kastike.
- Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu ja etikka kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi ja keitä nopeasti kiehuvassa vedessä noin 1 minuutin ajan. Valuta.
- Putsaa parsat ja poista juuresta muutaman sentin verran kuivaa kantaa. Grillaa parsat ja parsakaalin nuput ja mausta suolalla.
- Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja leikkaa myös kypsät perunat pienemmiksi paloiksi. Lopuksi pilko grillatut parsat ja parsakaalit sekaan sopiviksi.
- Sekoita pilkotut kasvikset yhteen kippoon kastikkeen kera. Viimeistele kuivatuilla karpaloille ja halutessasi myös paahdetuilla pähkinöillä.