
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kpl kpl | parsakaalia parsakaali | ||
1 pkt pkt | tankoparsaa tankoparsa | ||
vihreä tankoparsa | |||
400 g g | uutta perunaa uusi peruna | ||
keitettyjä uusia perunoita | |||
1 kpl kpl | omenaa omena | ||
esim. Pink Lady |
Kastike:
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 kpl kpl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,2 dl dl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi:
kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo | |||
1 dl dl | saksanpähkinöitä saksanpähkinä | ||
paahdettuja saksanpähkinöitä tai cashewpähkinöitä | |||
suolaa suola |
Viivin perunasalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
Tässä 2014 vuoden Grillimaisteri Viivin ohje makoisaan perunasalaattiin, joka sopii tarjoiltavaksi niin pihvin kuin makkarankin kyljessä!
- Keitä uudet perunat ja valmista sillä aikaa perunasalaatin kastike.
- Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu ja etikka kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi ja keitä nopeasti kiehuvassa vedessä noin 1 minuutin ajan. Valuta.
- Putsaa parsat ja poista juuresta muutaman sentin verran kuivaa kantaa. Grillaa parsat ja parsakaalin nuput ja mausta suolalla.
- Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja leikkaa myös kypsät perunat pienemmiksi paloiksi. Lopuksi pilko grillatut parsat ja parsakaalit sekaan sopiviksi.
- Sekoita pilkotut kasvikset yhteen kippoon kastikkeen kera. Viimeistele kuivatuilla karpaloille ja halutessasi myös paahdetuilla pähkinöillä.