Valmistus
- Keitä uudet perunat ja valmista sillä aikaa perunasalaatin kastike.
- Yhdistä majoneesi, sitruunan mehu ja etikka kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi ja keitä nopeasti kiehuvassa vedessä noin 1 minuutin ajan. Valuta.
- Putsaa parsat ja poista juuresta muutaman sentin verran kuivaa kantaa. Grillaa parsat ja parsakaalin nuput ja mausta suolalla.
- Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja leikkaa myös kypsät perunat pienemmiksi paloiksi. Lopuksi pilko grillatut parsat ja parsakaalit sekaan sopiviksi.
- Sekoita pilkotut kasvikset yhteen kippoon kastikkeen kera. Viimeistele kuivatuilla karpaloille ja halutessasi myös paahdetuilla pähkinöillä.
Tässä 2014 vuoden Grillimaisteri Viivin ohje makoisaan perunasalaattiin, joka sopii tarjoiltavaksi niin pihvin kuin makkarankin kyljessä!