
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | lohta lohi | ||
puhdistettua lohifileetä |
Marinadi:
1 -2 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Lisäksi:
4 | grillitikkuja grillitikku |
Tuliset lohivartaat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(0)
Valmistus
- Kuullota chilijauhetta hetki miedolla lämmöllä öljytilkassa. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
- Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi. Pane palat vuokaan, kaada marinadi päälle ja kääntele paloja marinadissa. Anna maustua 15-20 minuuttia.
- Pujota hyvin vedessä liotetut varrastikut lohipaloihin ja nosta palat grilliin nahkapuoli parilaa vasten. Voitele lohipaloja grillaamisen aikana marinadilla.
- Kun lohi on muuttunut lähestulkoon kokonaan vaaleaksi, käännä vartaat ja grillaa pintaan kaunis väri.
- Voit myös paistaa vartaat isolla paistinpannulla tai kypsentää ne uunissa 200-asteessa 10-15 minuuttia.