Helppous yllättää
Tuliset lohivartaat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 g g lohta lohi
(puhdistettua lohifileetä)

Marinadi:

1 - 2 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl hunajaa hunaja
1 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 ripausta ripaus suolaa suola

Tuliset lohivartaat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(0)

Valmistus

  1. Kuullota chilijauhetta hetki miedolla lämmöllä öljytilkassa. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
  2. Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi. Pane palat vuokaan, kaada marinadi päälle ja kääntele paloja marinadissa. Anna maustua 15-20 minuuttia.
  3. Pujota hyvin vedessä liotetut varrastikut lohipaloihin ja nosta palat grilliin nahkapuoli parilaa vasten. Voitele lohipaloja grillaamisen aikana marinadilla.
  4. Kun lohi on muuttunut lähestulkoon kokonaan vaaleaksi, käännä vartaat ja grillaa pintaan kaunis väri.
  5. Voit myös paistaa vartaat isolla paistinpannulla tai kypsentää ne uunissa 200-asteessa 10-15 minuuttia.