Tuliset lohivartaat

Tuliset lohivartaat

VaikeusasteHelppo
Valmistus45 min

Valmistus

  1. Kuullota chilijauhetta hetki miedolla lämmöllä öljytilkassa. Sekoita kaikki marinadin ainekset.
  2. Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi. Pane palat vuokaan, kaada marinadi päälle ja kääntele paloja marinadissa. Anna maustua 15-20 minuuttia.
  3. Pujota hyvin vedessä liotetut varrastikut lohipaloihin ja nosta palat grilliin nahkapuoli parilaa vasten. Voitele lohipaloja grillaamisen aikana marinadilla.
  4. Kun lohi on muuttunut lähestulkoon kokonaan vaaleaksi, käännä vartaat ja grillaa pintaan kaunis väri.
  5. Voit myös paistaa vartaat isolla paistinpannulla tai kypsentää ne uunissa 200-asteessa 10-15 minuuttia.

Sopivat reseptit