Helppous yllättää
Kanapatonki kesäkasviksilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 patonkia patonki
(Lidlin paistopisteen vehnäpatonki)
1 pkt pkt broileria broileri
(Kanamestarin kanan ohut fileeleikkeitä (480g))
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 pkt pkt halloumia halloumi
(Eridanous halloumia (225g))
0,5 kurkkua kurkku
6 retiisiä retiisi
200 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(makuna valkosipuli)
2 dl dl pinaattia pinaatti

Kanapatonki kesäkasviksilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(2)

Valmistus

  1. Nosta fileeleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Suolaa ja pippuroi fileeleikkeet. Viipaloi halloumi.
  2. Grillaa kanafileet kypsiksi (n. 10 min) ja halloumiviipaleet kauniin ruskeiksi (n. 2 min).
  3. Viipaloi kurkku ja retiisit.
  4. Voitele patongit tuorejuustolla. Täytä patongit viipaloidulla kanalla, halloumilla, kurkulla, retiiseillä ja pinaatinlehdillä.

Vinkki: Jos halloumi on makuusi liian suolaista, voit liottaa sitä kylmässä vedessä ennen grillausta.