
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | patonkia
patonki (Lidlin paistopisteen vehnäpatonki) | |
1 pkt pkt | broileria
broileri (Kanamestarin kanan ohut fileeleikkeitä (480g)) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 pkt pkt | halloumia
halloumi (Eridanous halloumia (225g)) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
6 | retiisiä retiisi | |
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna valkosipuli) | |
2 dl dl | pinaattia pinaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanapatonki kesäkasviksilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta fileeleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Suolaa ja pippuroi fileeleikkeet. Viipaloi halloumi.
- Grillaa kanafileet kypsiksi (n. 10 min) ja halloumiviipaleet kauniin ruskeiksi (n. 2 min).
- Viipaloi kurkku ja retiisit.
- Voitele patongit tuorejuustolla. Täytä patongit viipaloidulla kanalla, halloumilla, kurkulla, retiiseillä ja pinaatinlehdillä.
Vinkki: Jos halloumi on makuusi liian suolaista, voit liottaa sitä kylmässä vedessä ennen grillausta.