
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKanapatonki kesäkasviksilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta fileeleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Suolaa ja pippuroi fileeleikkeet. Viipaloi halloumi.
- Grillaa kanafileet kypsiksi (n. 10 min) ja halloumiviipaleet kauniin ruskeiksi (n. 2 min).
- Viipaloi kurkku ja retiisit.
- Voitele patongit tuorejuustolla. Täytä patongit viipaloidulla kanalla, halloumilla, kurkulla, retiiseillä ja pinaatinlehdillä.
Vinkki: Jos halloumi on makuusi liian suolaista, voit liottaa sitä kylmässä vedessä ennen grillausta.