
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | broilerin koipia broilerin koipi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 dl dl | grillauskastiketta
grillauskastike (Grillimaisteri Korean Barbeque) | ||
1 dl dl | sipulichutneyta sipulichutney |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTahmatassun broilerinuijat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota broilerit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Kuivaa koivet talouspaperilla ja ripottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria.
- Sivele broilerit Korean Barbeque kastikkeella ja kypsennä grillissä tai 185-asteisessa uunissa.
- Sivele pintaan sipulichutney ja peitä foliolla.
- Anna maustua 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.