
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | lohta
lohi (lohi- tai kirjolohifilee) |
Mausteseos
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
2 tl tl | oreganoa oregano | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | valkosipulijauhetta valkosipulijauhe | ||
0,5 tl tl | cayennepippuria cayennepippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGrillattu lohi ja raparperisalsaa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista salsa. Kuori ja viipaloi raparperinvarret. Kiehauta paloja kattilassa vedessä noin minuutti. Valuta keittovesi raparpereista ja anna niiden jäähtyä. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi. Sekoita salsan aineet keskenään.
- Sekoita mausteseoksen aineet keskenään.
- Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi. Hiero mausteseos kalan nahattomaan pintaan.
- Grillaa kalapalat kypsiksi, yhteensä noin 5-7 minuuttia. Grillaa ensin maustettu puoli ja sitten nahkapuoli.
- Tarjoa grillattu kala raparperisalsan kera.
Vinkki: Lohipalojen grillaus ja kääntäminen helpottuu, kun laitat ritilälle foliopalan, jonka reunoja taitat hieman ylöspäin. Nosta lohet kypsymään folion päälle.