Helppous yllättää
Pitaleivät savulohella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 pitaleipää pitaleipä
(paistopisteestä)
250 g g savulohta savulohi
(Isokari lämminsavulohta)
1 nippua nippu salaattia salaatti

HERNEKERMAVIILI

1 dl dl herneitä herne
(tuore tai pakaste)
200 g g kermaviiliä kermaviili
0,25 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

HÖLSKYTETTY SALAATTI

0,5 kurkkua kurkku
(tai 2 avomaan kurkkua)
8 kpl kpl retiisejä retiisi
1 fenkolia fenkoli
(pieni)
3 rkl rkl tilliä tilli
(hienonnettuna)
3 rkl rkl etikkaa etikka
(väkiviinaetikkaa)
2 rkl rkl sokeria sokeri
0,25 tl tl suolaa suola

Pitaleivät savulohella

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(8)

Valmistus

1. Viipaloi kurkku ja retiisit. Höylää fenkoli mahdollisimman ohuiksi siivuiksi. Hienonna tarvittava määrä tilliä. Siirrä kaikki ainekset kannelliseen astiaan ja hölskytä sekaisin. Anna maustua 15 minuuttia.

2. Soseuta tai murskaa herneet. Sekoita kermaviili herneiden joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lämmitä pitaleipiä 200-asteisessa uunissa 3-4 minuuttia tai täydellä teholla mikrossa noin puoli minuuttia. Voit lämmittää pitaleivät myös leivänpaahtimessa.

4. Täytä leivät paloitellulla lohella, salaatinlehdillä, hölskytetyllä salaatilla ja hernekermaviilillä.


Tiesitkö? Löydät myymälöistämme vastuullisesta kalastuksesta tai kalankasvatuksesta kertovia MSC- tai ASC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä tuoreina, pakasteina ja jalosteina. Tavoitteemme on ensimmäisenä ketjuna Suomessa tarjota kotimaisen kalan rinnalla vain vastuullisuussertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.