
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | makkaraa
makkara (Grillimaisteri savupaprika makkaraa) | |
2 | patonkia
patonki (paistopisteen vehnäpatonkia) | |
1 kourallista kourallinen | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 dl dl | majoneesia
majoneesi (Kania) |
Chimichurri
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 | kesäsipulia
kesäsipuli (varsineen) | |
1 | chiliä
chili (punainen) | |
0,75 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 tl tl | oreganoa
oregano (kuivattu) | |
1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChoripan - argentiinalaiset makkarapatongit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin chimichurri. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, hienonna lehtipersilja, kesäsipuli ja chili. Sekoita kaikki chimichurrin ainekset keskenään.
- Leikkaa makkarat pituussuunnassa puoliksi ja grillaa kuumiksi.
- Leikkaa kirsikkatomaatit siivuiksi.
- Leikkaa patongit kolmeen osaan ja halkaise. Voitele majoneesilla ja lusikoi patonkien sisään reippaalla kädellä chimichurria. Lisää grillatut makkarat ja viimeistele kirsikkatomaattisiivuilla.