Helppous yllättää
Choripan – argentiinalaiset makkarapatongit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt makkaraa makkara
(Grillimaisteri savupaprika makkaraa)
2 patonkia patonki
(paistopisteen vehnäpatonkia)
1 kourallista kourallinen kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 dl dl majoneesia majoneesi
(Kania)

Chimichurri

1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
1 kesäsipulia kesäsipuli
(varsineen)
1 chiliä chili
(punainen)
0,75 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
3 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 tl tl oreganoa oregano
(kuivattu)
1 tl tl suolaa suola

Choripan - argentiinalaiset makkarapatongit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Valmista ensin chimichurri. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, hienonna lehtipersilja, kesäsipuli ja chili. Sekoita kaikki chimichurrin ainekset keskenään.
  2. Leikkaa makkarat pituussuunnassa puoliksi ja grillaa kuumiksi.
  3. Leikkaa kirsikkatomaatit siivuiksi.
  4. Leikkaa patongit kolmeen osaan ja halkaise. Voitele majoneesilla ja lusikoi patonkien sisään reippaalla kädellä chimichurria. Lisää grillatut makkarat ja viimeistele kirsikkatomaattisiivuilla.