
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 pkt pkt | raakamakkaraa
raakamakkara (Grillimaisteri chorizo 300 g) | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
3 dl dl | risottoriisiä risottoriisi | |
1,5 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
7 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | |
1 | paprikaa
paprika (punainen) | |
3 | tomaattia tomaatti | |
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
200 g g | vihreitä papuja
vihreä papu (pakaste) | |
1 pkt pkt | jättikatkarapuja
jättikatkarapu (Grillimaisteri grillikatkarapuja maustevoilla 150 g (chili, valkosipuli tai sitruunapippuri)) | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Tarjoiluun
leipää leipä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChorizo-katkarapupaella
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa chorizo paloiksi.
- Paista chorizo isossa pannussa tai kasarissa rapeaksi ja ruskistuneeksi. Ota makkarat pois pannulta, jätä öljy pannuun.
- Kuullota sipulia chorizon rasvassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkosipuli ja paprikajauhe, paista hetki.
- Lorauta tarvittaessa öljy pannuun ja sekoita riisi joukkoon. Lisää vesi ja murennettu kanaliemikuutio, kuumenna kiehuvaksi.
- Pilko paprika ja tomaatit kuutioiksi, sekoita riisin joukkoon. Sulje kannella ja anna hautua noin 15 minuuttia, kunnes liemi on imeytynyt ja riisi on kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Ripottele chorizot, vihreät pavut ja katkaravut maustevoinappien kera riisin pinnalle. Sulje kansi ja hauduta vielä noin viisi minuuttia.
- Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla. Tarjoile lisäksi hyvää leipää.