Helppous yllättää
Chorizo-katkarapupaella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 pkt pkt raakamakkaraa raakamakkara
(Grillimaisteri chorizo 300 g)
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
3 dl dl risottoriisiä risottoriisi
1,5 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
7 dl dl vettä vesi
1 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
1 paprikaa paprika
(punainen)
3 tomaattia tomaatti
0,5 - 1 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
200 g g vihreitä papuja vihreä papu
(pakaste)
1 pkt pkt jättikatkarapuja jättikatkarapu
(Grillimaisteri grillikatkarapuja maustevoilla 150 g (chili, valkosipuli tai sitruunapippuri))
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja

Tarjoiluun

leipää leipä

Chorizo-katkarapupaella

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(181)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa chorizo paloiksi.
  2. Paista chorizo isossa pannussa tai kasarissa rapeaksi ja ruskistuneeksi. Ota makkarat pois pannulta, jätä öljy pannuun.
  3. Kuullota sipulia chorizon rasvassa muutaman minuutin ajan. Lisää valkosipuli ja paprikajauhe, paista hetki.
  4. Lorauta tarvittaessa öljy pannuun ja sekoita riisi joukkoon. Lisää vesi ja murennettu kanaliemikuutio, kuumenna kiehuvaksi.
  5. Pilko paprika ja tomaatit kuutioiksi, sekoita riisin joukkoon. Sulje kannella ja anna hautua noin 15 minuuttia, kunnes liemi on imeytynyt ja riisi on kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Ripottele chorizot, vihreät pavut ja katkaravut maustevoinappien kera riisin pinnalle. Sulje kansi ja hauduta vielä noin viisi minuuttia.
  7. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla. Tarjoile lisäksi hyvää leipää.