Helppous yllättää
Turskakepakot pekonikääreessä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 pkt pkt turskafileitä turskafilee
(à 200 g)
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
200 g g pekonia pekoni

Lisäksi

2 dl dl valmiskastiketta valmiskastike
(Grillimaisteri dippikastiketta)

Turskakepakot pekonikääreessä

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Kuivaa turskafileet talouspaperilla.
  2. Leikkaa kalapalat pituussuunnassa kahteen osaan (noin 13 x 3 cm). Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kiedo pekoniviipale jokaisen turskapalan ympärille. Pujota grillitikku kalaan pituussuunnassa siten, että pekoni kiinnittyy molemmista päistä vartaaseen.
  4. Grillaa tai paista kypsiksi hyvin öljytyllä parilalla. Kääntele varovasti pihtien avulla, ettei kala hajoa. Tarjoa lisänä esimerkiksi Grillimaisteri valmista dippikastiketta ja kesäkurpitsarullia.