
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 pkt pkt | turskafileitä
turskafilee (à 200 g) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
200 g g | pekonia pekoni |
Lisäksi
2 dl dl | valmiskastiketta
valmiskastike (Grillimaisteri dippikastiketta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTurskakepakot pekonikääreessä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuivaa turskafileet talouspaperilla.
- Leikkaa kalapalat pituussuunnassa kahteen osaan (noin 13 x 3 cm). Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kiedo pekoniviipale jokaisen turskapalan ympärille. Pujota grillitikku kalaan pituussuunnassa siten, että pekoni kiinnittyy molemmista päistä vartaaseen.
- Grillaa tai paista kypsiksi hyvin öljytyllä parilalla. Kääntele varovasti pihtien avulla, ettei kala hajoa. Tarjoa lisänä esimerkiksi Grillimaisteri valmista dippikastiketta ja kesäkurpitsarullia.