
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 pkt pkt | turskafileitä
turskafilee (à 200 g) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
200 g g | pekonia pekoni |
Lisäksi
12 | grillitikkuja grillitikku | ||
2 dl dl | valmiskastiketta
valmiskastike (Grillimaisteri dippikastiketta) |
Turskakepakot pekonikääreessä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(0)
Valmistus
- Kuivaa turskafileet talouspaperilla.
- Leikkaa kalapalat pituussuunnassa kahteen osaan (noin 13 x 3 cm). Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kiedo pekoniviipale jokaisen turskapalan ympärille. Pujota grillitikku kalaan pituussuunnassa siten, että pekoni kiinnittyy molemmista päistä vartaaseen.
- Grillaa tai paista kypsiksi hyvin öljytyllä parilalla. Kääntele varovasti pihtien avulla, ettei kala hajoa. Tarjoa lisänä esimerkiksi Grillimaisteri valmista dippikastiketta ja kesäkurpitsarullia.