Helppous yllättää
Kesäkurpitsarullat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(noin 700 g )

Täyte

250 g g pakasteherneitä pakasteherneet
400 g g raejuustoa raejuusto
2 kananmunaa kananmuna
65 g g babypinaattia babypinaatti
3 kevätsipulia kevätsipuli
0,75 dl dl minttua minttu
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1,5 tl tl suolaa suola
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 tl tl sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)

Päälle

50 g g parmesaania parmesaani
(tai mozzarellaraastetta)

Kesäkurpitsarullat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:35 h
(5)

Valmistus

  1. Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa ne pituussuunnassa juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi.
  2. Sulata herneet ja valuta huolellisesti ylimääräinen neste pois siivilässä. Kumoa herneet kulhoon ja murskaa niitä kevyesti nuijalla tai kauhalla. Valuta myös raejuusto siivilässä ja kumoa juusto kulhoon. Sekoita joukkoon munat.
  3. Hienonna pinaatti, kevätsipulit ja minttu. Kääntele kaikki herneseokseen. Lisää joukkoon hunaja, suola, pippuri ja sitruunankuoriraaste.
  4. Levitä työlaudalle 2-3 kesäkurpitsaviipaletta vierekkäin, vähän limittäin, noin 7 cm leveiksi kaistaleiksi. Nosta ruokalusikallinen täytettä alalaitaan ja kääri rullalle. Nosta rullat vieriviereen voideltuun uunivuokaan.
  5. Ripottele päälle juustoraastetta. Tähän asti voit valmistella ruoan tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää jääkaapissa.
  6. Kypsennä 225-asteiseissa uunissa noin 25 minuuttia.

Vinkki:Jos et ehdi rullailla, lado ruoka-ainekset kerroksittain uunivuokaan lasagnen tapaan.

Tarjoukset

LuomubabypinaattiLuomubabypinaatti
Luomubabypinaatti
02.12 - 05.12
-29 %
1,69
1,19