
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (noin 700 g ) |
Täyte
250 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | |
400 g g | raejuustoa raejuusto | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
65 g g | babypinaattia babypinaatti | |
3 | kevätsipulia kevätsipuli | |
0,75 dl dl | minttua minttu | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 tl tl | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) |
Päälle
50 g g | parmesaania
parmesaani (tai mozzarellaraastetta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKesäkurpitsarullat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele kesäkurpitsat ja leikkaa ne pituussuunnassa juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi.
- Sulata herneet ja valuta huolellisesti ylimääräinen neste pois siivilässä. Kumoa herneet kulhoon ja murskaa niitä kevyesti nuijalla tai kauhalla. Valuta myös raejuusto siivilässä ja kumoa juusto kulhoon. Sekoita joukkoon munat.
- Hienonna pinaatti, kevätsipulit ja minttu. Kääntele kaikki herneseokseen. Lisää joukkoon hunaja, suola, pippuri ja sitruunankuoriraaste.
- Levitä työlaudalle 2-3 kesäkurpitsaviipaletta vierekkäin, vähän limittäin, noin 7 cm leveiksi kaistaleiksi. Nosta ruokalusikallinen täytettä alalaitaan ja kääri rullalle. Nosta rullat vieriviereen voideltuun uunivuokaan.
- Ripottele päälle juustoraastetta. Tähän asti voit valmistella ruoan tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää jääkaapissa.
- Kypsennä 225-asteiseissa uunissa noin 25 minuuttia.
Vinkki:Jos et ehdi rullailla, lado ruoka-ainekset kerroksittain uunivuokaan lasagnen tapaan.