
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lettutaikina
2 | kananmunaa kananmuna | |
0,5 l l | maitoa maito | |
2,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
voita
voi (tai öljyä, paistamiseen) |
Täyte
250 g g | savulohta
savulohi (lämminsavulohta) | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 dl dl | tilliä
tilli (hienonnettuna) | |
300 g g | smetanaa smetana | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Koristeluun
100 g g | smetanaa smetana | |
100 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavulohta) | |
3 - 4 oksaa oksa | tilliä tilli | |
0,25 - 0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (suikaleina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLettukakku savulohitäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Paista lettutaikinasta normaalikokoisia pyöreitä lettuja. Lisää pannulle voita ennen jokaisen letun paistamista, kakkua varten tarvitset niitä 8-10. Anna lettujen jäähtyä.
2. Riivi savulohi haarukalla kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Pese sitruuna ja raasta ohut keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi. Hienonna tarvittava määrä tilliä. Sekoita kaikki täytteen ainekset rucolaa lukuun ottamatta huolellisesti kulhossa.
3. Pinoa letuista kerroskakku: laita jokaisen letun väliin ohut kerros lohitahnaa ja rucolanlehtiä.
4. Levitä päällimmäisen letun pinnalle smetanaa. Koristele kakku kylmäsavulohella, tillitupsuilla ja sitruunan kuoresta veistetyillä suikaleilla.
Tiesitkö? Lidlin asiakkaana voit syödä kalaa hyvillä mielin. Tavoitteemme on ensimmäisenä ketjuna Suomessa tarjota kotimaisen kalan rinnalla vain vastuullisuussertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.