Helppous yllättää
Savulohicarpaccio

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 salottisipulia salottisipuli
1 sitruunaa sitruuna
(puolet mehusta sekä kuori raastettuna)
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
10 kpl kpl cocktailkurkkuja cocktailkurkku
300 g g savulohta savulohi
(kylmäsavu)
1 rkl rkl tilliä tilli
(tuoretta)
suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Tarjoiluun

ruisleipää ruisleipä
(tai ruislastuja)

Savulohicarpaccio

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(3)

Valmistus

  1. Kuori salottisipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja oliiviöljy, anna maustua hetki.
  2. Leikkaa cocktailkurkut siivuiksi.
  3. Levitä kylmäsavulohisiivut tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
  4. Asettele lohisiivujen päälle salottisipulit liemineen sekä cocktailkurkut. Mausta sitruunan raastetulla kuorella, tuoreella tillillä sekä ripauksilla suolaa ja mustapippuria.
  5. Tarjoile sitruunalohkojen ja ruislastujen tai -leivän kanssa.