
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | salottisipulia salottisipuli | ||
1 | sitruunaa
sitruuna (puolet mehusta sekä kuori raastettuna) | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
10 kpl kpl | cocktailkurkkuja cocktailkurkku | ||
300 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | ||
1 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta) | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun
ruisleipää
ruisleipä (tai ruislastuja) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSavulohicarpaccio
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori salottisipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja oliiviöljy, anna maustua hetki.
- Leikkaa cocktailkurkut siivuiksi.
- Levitä kylmäsavulohisiivut tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
- Asettele lohisiivujen päälle salottisipulit liemineen sekä cocktailkurkut. Mausta sitruunan raastetulla kuorella, tuoreella tillillä sekä ripauksilla suolaa ja mustapippuria.
- Tarjoile sitruunalohkojen ja ruislastujen tai -leivän kanssa.