
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | salottisipulia salottisipuli | |
1 | sitruunaa
sitruuna (puolet mehusta sekä kuori raastettuna) | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
10 kpl kpl | cocktailkurkkuja cocktailkurkku | |
300 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavu) | |
1 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta) | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Tarjoiluun
ruisleipää
ruisleipä (tai ruislastuja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSavulohicarpaccio
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori salottisipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja oliiviöljy, anna maustua hetki.
- Leikkaa cocktailkurkut siivuiksi.
- Levitä kylmäsavulohisiivut tarjoiluvadille tai suoraan lautasille.
- Asettele lohisiivujen päälle salottisipulit liemineen sekä cocktailkurkut. Mausta sitruunan raastetulla kuorella, tuoreella tillillä sekä ripauksilla suolaa ja mustapippuria.
- Tarjoile sitruunalohkojen ja ruislastujen tai -leivän kanssa.