
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | lohta
lohi (Isokari lohifileetä) | |
2 nippua nippu | tankoparsaa
tankoparsa (4-5 tankoa per henkilö) | |
8 viipaletta viipale | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
6 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Vinaigrette
2 | sitruunaa
sitruuna (hedelmäliha kuutioituna) | |
1 dl dl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
4 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Lisäksi
8 annosta annos | salaattia
salaatti (oman maun mukaan) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillattua parsaa ja lohta sekä sitruunavinaigrette
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhtele parsatangot ja leikkaa niiden tyvestä 1 - 2 cm mittainen puiseva pala pois.
- Kuori vain, jos kuori tuntuu paksulta, muutoin jätä kuorimatta.
- Leikkaa lohesta annospaloja á 125 g. Mausta lohipalat sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kääri kinkkuviipaleet lohipalojen ympärille.
- Sekoita vinaigretten ainekset ja jätä kastike odottamaan.
- Grillaa lohipalat molemmin puolin niin, että ne kypsyvät mutta eivät kuivu.
- Grillaa parsoja 3 - 4 minuuttia riippuen parsan paksuudesta.
- Tarjoile lohi ja parsat vinaigretten ja vihreän salaatin kera.