
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
4 | lohihampurilaispihviä lohihampurilaispihvi | |
4 | pitaleipää
pitaleipä (paistopisteestä) | |
1 | kaalia
kaali (varhaiskaali) | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
0,5 dl dl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
0,5 pss pss | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
2 | sitruunaa sitruuna | |
0,5 prk prk | majoneesia
majoneesi (makuna jalapeno) | |
2 rkl rkl | paprikatahnaa
paprikatahna (Roihu-paprikasavutahnaa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJari Litmasen lohitasku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Poista kaalista uloimmat lehdet kevyesti ja leikkaa sitten ohutta suikaletta. Laita suikaloitu kaali kulhoon.
2. Nypi tillistä lehdet omaan kulhoonsa sekä lisää rypsiöljy ja pinjansiemenet. Halutessasi voit paahtaa pinjansiemenet kevyesti pannulla, jotta saat pestoon hieman enemmän makua. Sekoita aineet sauvasekoittimella sekaisin niin, että saat tasaista pestoa. Purista joukkoon yhden sitruunan mehu ja tarkista maku.
3. Kaada pesto varhaiskaalien päälle, mausta suolalla ja sekoita huolellisesti kämmenellä painellen, jotta kaali marinoituu nopeammin. Leikkaa kurkusta ohutta kiekkoa ja laita sivuun odottamaan.
4. Grillaa loimulohiburgeripihvit kevyesti grillillä niin, että ne lämpenevät kunnolla. Leikkaa pitaleivät varovasti auki ja lämmitä niitä grillin ylätasolla niin, että ne saavat kevyesti väriä.
5. Kun pitaleivät ja lohiburgeripihvit ovat valmiit, aloita pitan täyttäminen sipaisemalla leivän sisäpintaan hieman paprikasavutahnaa, aseta grillattu loimulohiburgerpihvi pitaleivän sisälle ja nosta päälle tillivarhaiskaalia sekä jalapenomajoneesia. Purista päälle vielä sitruunamehua ja tarjoa.