
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 g g | lohta lohi | |
500 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 | fenkolia fenkoli | |
2 | kevätsipulia kevätsipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2 rkl rkl | marmeladia
marmeladi (appelsiinimarmeladia) | |
2 rkl rkl | sinappia sinappi |
Lisäksi tarvitset
4 arkkia arkki | alumiinifoliota alumiinifolio | |
4 arkkia arkki | leivinpaperia leivinpaperi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAppelsiini-lohinyytit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä pöydälle neljä noin 40 x 50 cm kokoista folioarkkia ja niiden päälle leivinpaperipalat.
2. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit. Jaa kasvikset folioiden päälle. Mausta oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
3. Poista lohifileestä halutessasi nahka. Ripottele kalan päälle makusi mukaan suolaa ja mustapippuria. Leikkaa filee kahdeksaan palaan.
4. Sekoita appelsiinimarmeladin joukkoon sinappi. Levitä seos lohiviipaleille ja nosta ne kasvisten päälle.
5. Sulje folionyytit ja grillaa niitä keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Voit kypsentää nyyttejä myös 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa halutessasi lisänä keitettyjä varhaisperunoita ja valkosipulimajoneesia.