Helppous yllättää
Kimchi-tofusämpylät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt tofua tofu
(Vemondo luomutofu)
2 porkkanaa porkkana
1 dl dl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
(Acentino)
1 dl dl vettä vesi
0,5 dl dl sokeria sokeri
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 kurkkua kurkku
4 hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä
(briossi-hampurilaissämpylää paistopisteestä)
1 dl dl majoneesia majoneesi
1 rs rs Vitasia kimchiä Vitasia kimchiä
(myynnissä erä 16.6. alkaen)
0,5 korianteria korianteri
chiliä chili
(renkaiksi leikattuna)

Kimchi-tofusämpylät

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(16)

Valmistus

  1. Valmista ensin pikapikkelöidyt porkkanat. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Sekoita valkoviinietikan joukkoon sokeri ja suola, kuumenna kiehuvaksi. Kaada liemi kuumana porkkanoiden päälle. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
  2. Ota tofu pois paketista ja kääri se puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin. Laita painon alle 15-30 minuutiksi.
  3. Leikkaa tofu siivuiksi ja paista öljyssä pannulla molemmin puolin rapeaksi. Kaada pannulle soijakastike ja limen mehu.
  4. Leikkaa kurkku pitkittäin ohuiksi siivuiksi.
  5. Halkaise briossisämpylät ja voitele sekä kansi että pohja majoneesilla. Täytä sämpylät tofulla, kimchillä, pikkelöidyillä porkkanoilla ja kurkkusiivuilla. Viimeistele tuoreella korianterilla ja chilillä.