
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | tofua
tofu (Vemondo luomutofu) | ||
2 | porkkanaa porkkana | ||
1 dl dl | valkoviinietikkaa
valkoviinietikka (Acentino) | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 | kurkkua kurkku | ||
4 | hampurilaissämpylöitä
hampurilaissämpylä (briossi-hampurilaissämpylää paistopisteestä) | ||
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
1 rs rs | Vitasia kimchiä
Vitasia kimchiä (myynnissä erä 16.6. alkaen) | ||
0,5 | korianteria korianteri | ||
chiliä
chili (renkaiksi leikattuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKimchi-tofusämpylät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin pikapikkelöidyt porkkanat. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Sekoita valkoviinietikan joukkoon sokeri ja suola, kuumenna kiehuvaksi. Kaada liemi kuumana porkkanoiden päälle. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
- Ota tofu pois paketista ja kääri se puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin. Laita painon alle 15-30 minuutiksi.
- Leikkaa tofu siivuiksi ja paista öljyssä pannulla molemmin puolin rapeaksi. Kaada pannulle soijakastike ja limen mehu.
- Leikkaa kurkku pitkittäin ohuiksi siivuiksi.
- Halkaise briossisämpylät ja voitele sekä kansi että pohja majoneesilla. Täytä sämpylät tofulla, kimchillä, pikkelöidyillä porkkanoilla ja kurkkusiivuilla. Viimeistele tuoreella korianterilla ja chilillä.