
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 - 800 g g | kuhaa kuha | ||
1 - 2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
levitykseen | |||
rapsiöljyä rapsiöljy | |||
merisuolaa merisuola |
Marinoitua kurkkua
0,5 | kurkkua kurkku | ||
viinietikkaa viinietikka | |||
sokeria sokeri | |||
merisuolaa merisuola | |||
vettä vesi | |||
tilliä tilli |
Lisukkeeksi
perunaa peruna | |||
sitruunaa sitruuna | |||
tilliä tilli |
Paistettua kuhaa ja marinoitua kurkkua
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:10 h
(0)
Valmistus
- Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot. Mausta fileet suolalla ja anna niiden levähtää sekä maustua kylmässä noin tunti ennen jatkokäsittelyä.
- Kuori kurkku ja poista siitä siemenet. Viipaloi kurkku ja mausta viipaleet etikalla, sokerilla ja suolalla. Sekoita ja lisää tilkka vettä sekä tilliä. Anna maustua hetki. Valuta sen jälkeen kurkut, ja lämmitä ne nopeasti voissa. Pidä lämpimänä.
- Paneroi kalat vehnäjauhoilla, mausta valkopippurilla ja paista paistinpannulla voi-öljyseoksessa kauniin kullanruskeiksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Tarjoile lämpimien kurkkujen, keitettyjen perunoiden ja sitruunan sekä tillin kera.
Vinkki: Voit käyttää kurkun marinadiin myös tuoretta inkivääriä.