
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | seitiä
seiti (pakaste) | |
1 | limeä lime | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 palaa pala | inkivääriä inkivääri | |
1 - 2 | chiliä chili | |
0,5 - 1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
0,25 - 0,5 | kukkakaalia kukkakaali | |
2 rkl rkl | voita voi | |
3 rkl rkl | valmiskastiketta
valmiskastike (Kania ananas-currykastiketta) | |
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
2 - 3 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
400 ml ml | kookosmaitoa kookosmaito | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
1 tlk tlk | kikherneitä
kikherne (400/240 g) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | korianteria korianteri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSeiti-kasviscurry
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota kala sulamaan. Paloittele kohmeiset kalat ja kaada päälle limetistä puristettu mehu. Anna maustua.
- Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Leikkaa huuhdottu kesäkurpitsa kuutioiksi ja paloittele kukkakaali.
- Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Lisää inkivääri, chilit ja mausteet. Anna kuumentua muutama minuutti. Lusikoi mukaan tomaattipyree.
- Kumoa joukkoon kookosmaito ja vesi (huuhdo sillä purkki). Murenna sekaan liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää valutetut kikherneet, kesäkurpitsat ja kukkakaalit. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.
- Lisää paloiteltu kala ja hauduta kypsäksi eli noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Koristele ruoka korianterisilpulla. Tarjoa kalacurryn kanssa keitettyä basmatiriisiä.