
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | seitiä seiti | ||
pakaste | |||
1 | limeä lime | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 palaa pala | inkivääriä inkivääri | ||
1 -2 | chiliä chili | ||
0,5 -1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
0,25 -0,5 | kukkakaalia kukkakaali | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
3 rkl rkl | valmiskastiketta valmiskastike | ||
Kania ananas-currykastiketta | |||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
2 -3 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | ||
400 ml ml | kookosmaitoa kookosmaito | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
1 tlk tlk | kikherneitä kikherne | ||
400/240 g | |||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | korianteria korianteri |
Seiti-kasviscurry
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(18)
Valmistus
- Ota kala sulamaan. Paloittele kohmeiset kalat ja kaada päälle limetistä puristettu mehu. Anna maustua.
- Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri. Halkaise chili, poista siemenet ja viipaloi. Leikkaa huuhdottu kesäkurpitsa kuutioiksi ja paloittele kukkakaali.
- Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Lisää inkivääri, chilit ja mausteet. Anna kuumentua muutama minuutti. Lusikoi mukaan tomaattipyree.
- Kumoa joukkoon kookosmaito ja vesi (huuhdo sillä purkki). Murenna sekaan liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää valutetut kikherneet, kesäkurpitsat ja kukkakaalit. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.
- Lisää paloiteltu kala ja hauduta kypsäksi eli noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Koristele ruoka korianterisilpulla. Tarjoa kalacurryn kanssa keitettyä basmatiriisiä.