
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | muikkuja
muikku (Isokarin kotimaisia frittimuikkuja) |
Liemi
2 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
1 dl dl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 rkl rkl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | sinapinsiemeniä sinapinsiemenet |
Lisäksi
1 | punasipulia punasipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | porkkanaa porkkana |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuustinnan paremmat muikut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa 1vrk marinointiin.
- Mittaa kattilaan liemen ainekset, kiehauta ja jäähdytä.
- Kuori ja leikkaa punasipuli, valkosipulinkynnet ja porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Lado kerroksittain lasipurkkiin (tai muuhun kannelliseen astiaan) muikut, porkkana- ja sipuliviipaleet.
- Kaada jäähtynyt liemi päälle. Varmista, että kalat ovat liemen peitossa.
- Anna marinoituavähintään vuorokauden.
Vinkki: Etikkamarinoituna frittimuikut säilyvät jääkapissa hyvin pari vuorokautta.