Helppous yllättää
Katkarapuvartaat ja kesäkurpitsakanootit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g katkarapuja katkarapu
(jättikatkarapuja tai isoja katkarapuja)

Kastike

150 g g voita voi
1 - 2 rkl rkl siirappia siirappi
(pannukakkusiirappia)
2 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Kesäkurpitsakanootit

2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl sitruunapippuria sitruunapippuri
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
0,5 tl tl timjamia timjami
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
150 g g fetajuustoa fetajuusto

Katkarapuvartaat ja kesäkurpitsakanootit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

Huom: varaa 1 vrk rapujen sulatukseen.

  1. Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa yön ajan.
  2. Valuta ravut ja työnnä ne grillitikkuihin. Grillaa ravut molemmin puolin kuumiksi.
  3. Tee kastike vasta juuri ennen tarjoilua. Sulata voi ja mausta se lopuilla aineksilla.
  4. Nauti kuumat ravut vaahterasiirappiseen voikastikkeeseen dipaten.

Kesäkurpitsakanootit

  1. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuuntaan kanooteiksi.
  2. Kääntele kasvisten joukkoon öljy ja mausteet.
  3. Grillaa kesäkurpitsat rapujen kanssa kauniin raitaisiksi.
  4. Ripottele päälle fetamuruja ennen tarjoilua.