
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | katkarapuja
katkarapu (jättikatkarapuja tai isoja katkarapuja) |
Kastike
150 g g | voita voi | |
1 - 2 rkl rkl | siirappia
siirappi (pannukakkusiirappia) | |
2 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Kesäkurpitsakanootit
2 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | |
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
0,5 tl tl | timjamia timjami | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
150 g g | fetajuustoa fetajuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKatkarapuvartaat ja kesäkurpitsakanootit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa 1 vrk rapujen sulatukseen.
- Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa yön ajan.
- Valuta ravut ja työnnä ne grillitikkuihin. Grillaa ravut molemmin puolin kuumiksi.
- Tee kastike vasta juuri ennen tarjoilua. Sulata voi ja mausta se lopuilla aineksilla.
- Nauti kuumat ravut vaahterasiirappiseen voikastikkeeseen dipaten.
Kesäkurpitsakanootit
- Leikkaa kesäkurpitsat pituussuuntaan kanooteiksi.
- Kääntele kasvisten joukkoon öljy ja mausteet.
- Grillaa kesäkurpitsat rapujen kanssa kauniin raitaisiksi.
- Ripottele päälle fetamuruja ennen tarjoilua.