Helppous yllättää
Lohta ja maustettua parsakaalia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt savulohta savulohi
(Isokari savulohi- tai loimulohi valmis filee (500 g))
400 g g parsakaalia parsakaali
2 tl tl inkivääriä inkivääri
(tuoretta, raastettuna)
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(raastettuna)
0,5 tl tl chiliä chili
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
120 g g papuja papu
(vihreitä kopitkiä papuja (pakaste))
4 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 dl dl cashewpähkinöitä cashewpähkinä
1 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika
1 g g avokadoja avokado
200 g g salaattisekoitusta salaattisekoitus
0,5 ruukkua ruukku herneenversoja herneenverso

Lohta ja maustettua parsakaalia

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

  1. Pese parsakaali ja leikkaa pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
  2. Poista chilistä siemenet ja silppua se ja raasta sitruunan kuori. Murskaa cashewpähkinät.
  3. Laita nokare kookosöljyä wokkipannulle sekä valkosipuli ja inkivääri. Anna aromien avautua ja lisää joukkoon chili ja soija ja cashew -murska.
  4. Lisää parsakaali ja vihreät pavut. Wokkaa vihanneksia niin, että ne pehmenevät, mutta jäävät hieman rapsakoiksi.
  5. Kuori ja viipaloi avokado, silppua korianteri ja basilika.
  6. Ota lohet paketeista ja halutessasi voit lämmittää niitä hetken mikroaaltouunissa.
  7. Laita lautaselle salaattia, silputtuja yrtteijä, herneenversoja ja paloiteltu avokado.
  8. Lisää päälle wokki ja lohi.