Valmistus
- Pese parsakaali ja leikkaa pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
- Poista chilistä siemenet ja silppua se ja raasta sitruunan kuori. Murskaa cashewpähkinät.
- Laita nokare kookosöljyä wokkipannulle sekä valkosipuli ja inkivääri. Anna aromien avautua ja lisää joukkoon chili ja soija ja cashew -murska.
- Lisää parsakaali ja vihreät pavut. Wokkaa vihanneksia niin, että ne pehmenevät, mutta jäävät hieman rapsakoiksi.
- Kuori ja viipaloi avokado, silppua korianteri ja basilika.
- Ota lohet paketeista ja halutessasi voit lämmittää niitä hetken mikroaaltouunissa.
- Laita lautaselle salaattia, silputtuja yrtteijä, herneenversoja ja paloiteltu avokado.
- Lisää päälle wokki ja lohi.