
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | savulohta savulohi | ||
(500 g) | |||
400 g g | parsakaalia parsakaali | ||
2 tl tl | inkivääriä inkivääri | ||
2 tl tl | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 tl tl | chiliä chili | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
120 g g | papuja papu | ||
4 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | ||
1 dl dl | cashewpähkinöitä cashewpähkinä | ||
1 | korianteria korianteri | ||
1 | basilikaa basilika | ||
1 g g | avokadoja avokado | ||
200 g g | salaattisekoitusta salaattisekoitus | ||
1 | herneenversoja herneenverso |
Lohta ja maustettua parsakaalia
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
- Pese parsakaali ja leikkaa pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
- Poista chilistä siemenet ja silppua se ja raasta sitruunan kuori. Murskaa cashewpähkinät.
- Laita nokare kookosöljyä wokkipannulle sekä valkosipuli ja inkivääri. Anna aromien avautua ja lisää joukkoon chili ja soija ja cashew -murska.
- Lisää parsakaali ja vihreät pavut. Wokkaa vihanneksia niin, että ne pehmenevät, mutta jäävät hieman rapsakoiksi.
- Kuori ja viipaloi avokado, silppua korianteri ja basilika.
- Ota lohet paketeista ja halutessasi voit lämmittää niitä hetken mikroaaltouunissa.
- Laita lautaselle salaattia, silputtuja yrtteijä, herneenversoja ja paloiteltu avokado.
- Lisää päälle wokki ja lohi.