
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 - 7 | tankoparsaa tankoparsa | |
150 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
0,5 | sitruunaa sitruuna | |
1 pkt pkt | turskafileitä
turskafilee (Isokari turskafileitä (200g)) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 rkl rkl | tilliä tilli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHöyrytetyt kalanyytit yhdelle
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Katkaise parsoista kuivat kannat. Kuori parsanvarret kevyesti. Halkaise parsat pitkittäin kahtia. Viipaloi kesäkurpitsa ja sitruuna.
- Asettele parsat ja kesäkurpitsat leivinpaperiarkin toiselle puolelle. Nosta kalafileet kasvisten päälle. Ripottele kalalle ja kasviksille suolaa ja mustapippuria. Leikkaa voi pieniksi nokareiksi ainesten päälle. Asettele sitruunaviipaleet päällimmäiseksi.
- Taita leivinpaperinyytti kiinni kuin kirja ja taittele reunat tiukasti kiinni.
- Kypsennä nyyttiä uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.
- Avaa nyytti varovasti, sillä nyytistä saattaa nousta kuumaa höyryä. Ripottele päälle hienonnettua tilliä.
Hävikkivinkki: Turskafileepakkauksessa on kaksi fileepalaa. Jos 200 g on liikaa yhdelle, pakasta toinen pala myöhempää käyttöä varten. Parsa myydään yleensä nippuina, joista riittää kaksi annosta. Kokeile loppuja parsoja tuoreina siivuina salaatissa tai leivän päällä.