
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Sipuleiden marinoimiseen
1 nippua nippu | punasipulia
punasipuli (varrellisia (säästä varret perunasalaattiin)) | ||
5 rkl rkl | vettä vesi | ||
4 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
3 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLohitortillat perunasalaatilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa punasipuleiden sipuliosat ohuiksi renkaiksi. Sekoita vesi, sokeri ja punaviinietikka sipuleiden joukkoon ja jätä maustumaan muiden valmistelujen ajaksi. Voit myös valmistaa nämä jo pari päivää etukäteen.
- Kuori halutessasi perunat ensin. Keitä perunat napakan kypsiksi suolatussa vedessä.
- Sekoita sillä välin yhteen ranskankerma, kermaviili, raejuusto, sinappi, suola ja mustapippuri. Raasta mukaan sitruunan kuori ja purista mehu.
- Hienonna tilli ja punasipuleiden varret. Sekoita nekin kermaviiliseoksen joukkoon.
- Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja anna niiden jäähtyä huoneenlämpöisiksi. Pilko keitetyt perunat ja sekoita ne kermaviiliseokseen.
- Leikkaa kurkku siivuiksi.
- Kokoa tortilloihin perunasalaattia, loimulohta, pikkelöityjä sipuleita ja kurkkusiivuja.