Helppous yllättää
Vihreä kalaburger

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

4 kpl kpl kalapihvejä kalapihvi
(Ocean Sea paneroitu kalapihvi)
4 kpl kpl hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä
1 prk prk grillisalaattia grillisalaatti
(Grillimaisteri Waldorfin salaattia)
0,5 kurkkua kurkku
0,5 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
4 kpl kpl artisokansydämiä artisokansydämet
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(esim. romaine)
0,5 pss pss babypinaattia babypinaatti
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola
1 lorausta loraus majoneesia majoneesi
1 lorausta loraus sinappia sinappi

Vihreä kalaburger

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(2)

Valmistus

1. Paista kalafileet paketin ohjeen mukaan.

2. Kalojen paistuessa raasta kurkku ja hienonna lehtipersilja sekä sekoita ne waldorfin salaattiin. Purista sekaan n. 1 rkl sitruunamehua.

3. Viipaloi artisokan sydämet.

4. Lämmitä burgersämpylät ja voitele niiden pohja majoneesilla. Laita pohjan päälle seuraavaksi romainesalaattia, babypinaattia ja rucolaa. Nosta näiden päälle ruskistunut kalafilee ja sitten kolme lusikallista tuunattua waldorfin salaattia. Viimeistele burgeri artisokan viipaleilla ja sinapilla voidellulla sämpylän kannella.