
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | kalapihvejä
kalapihvi (Ocean Sea paneroitu kalapihvi) | ||
4 kpl kpl | hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä | ||
1 prk prk | grillisalaattia
grillisalaatti (Grillimaisteri Waldorfin salaattia) | ||
0,5 | kurkkua kurkku | ||
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
4 kpl kpl | artisokansydämiä artisokansydämet | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (esim. romaine) | ||
0,5 pss pss | babypinaattia babypinaatti | ||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | ||
1 lorausta loraus | majoneesia majoneesi | ||
1 lorausta loraus | sinappia sinappi |
Vihreä kalaburger
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(0)
Valmistus
1. Paista kalafileet paketin ohjeen mukaan.
2. Kalojen paistuessa raasta kurkku ja hienonna lehtipersilja sekä sekoita ne waldorfin salaattiin. Purista sekaan n. 1 rkl sitruunamehua.
3. Viipaloi artisokan sydämet.
4. Lämmitä burgersämpylät ja voitele niiden pohja majoneesilla. Laita pohjan päälle seuraavaksi romainesalaattia, babypinaattia ja rucolaa. Nosta näiden päälle ruskistunut kalafilee ja sitten kolme lusikallista tuunattua waldorfin salaattia. Viimeistele burgeri artisokan viipaleilla ja sinapilla voidellulla sämpylän kannella.