
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 | perunaa
peruna (keitettynä) | |
1 pkt pkt | anjovisfileitä
anjovisfilee (Admiral anjovisfileitä (125/80 g)) | |
50 g g | voita voi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
150 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Vaaleanpunainen jogurtti
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
2 tl tl | punajuuria
punajuuri (vain säilykepunajuurien lientä) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Punajuuripesto
100 g g | punajuuria
punajuuri (säilykepunajuuria) | |
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa (120 g)) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaistetut perunat Janssonin tyyliin
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita keitetyt perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Murskaa perunat littanoiksi perunansurvimella tai juomalasin pohjalla.
- Hienonna anjovisfileet pieneksi silpuksi. Sulata voi ja sekoita anjovis ja mustapippuri voisulan joukkoon. Lusikoi anjovisvoi perunoille. Ripottele perunoille juustoraaste.
- Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut kauniisti.
- Sekoita vaaleanpunaisen jogurtin aineet keskenään. Soseuta punajuuriviipaleet sauvasekoittimella ja sekoita sose pestoon.
- Tarjoa paistetut perunat kastikkeiden kera.