
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 | perunaa peruna | ||
keitettynä | |||
1 pkt pkt | anjovisfileitä anjovisfilee | ||
Admiral anjovisfileitä (125/80 g) | |||
50 g g | voita voi | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
150 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Vaaleanpunainen jogurtti
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
2 tl tl | punajuuria punajuuri | ||
vain säilykepunajuurien lientä | |||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Punajuuripesto
100 g g | punajuuria punajuuri | ||
säilykepunajuuria | |||
1 prk prk | pestoa pesto | ||
Chef Select tuorepestoa (120 g) |
Paistetut perunat Janssonin tyyliin
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(6)
Valmistus
- Laita keitetyt perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Murskaa perunat littanoiksi perunansurvimella tai juomalasin pohjalla.
- Hienonna anjovisfileet pieneksi silpuksi. Sulata voi ja sekoita anjovis ja mustapippuri voisulan joukkoon. Lusikoi anjovisvoi perunoille. Ripottele perunoille juustoraaste.
- Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut kauniisti.
- Sekoita vaaleanpunaisen jogurtin aineet keskenään. Soseuta punajuuriviipaleet sauvasekoittimella ja sekoita sose pestoon.
- Tarjoa paistetut perunat kastikkeiden kera.