
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 | perunaa peruna | ||
1 pkt pkt | anjovisfileitä anjovisfilee | ||
(125/80 g) | |||
50 g g | voita voi | ||
mustapippuria mustapippuri | |||
150 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Vaaleanpunainen jogurtti
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
2 tl tl | punajuuria punajuuri | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Punajuuripesto
100 g g | punajuuria punajuuri | ||
1 prk prk | pestoa pesto | ||
(120 g) |
Paistetut perunat Janssonin tyyliin
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita keitetyt perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Murskaa perunat littanoiksi perunansurvimella tai juomalasin pohjalla.
2. Hienonna anjovisfileet pieneksi silpuksi. Sulata voi ja sekoita anjovis ja mustapippuri voisulan joukkoon. Lusikoi anjovisvoi perunoille. Ripottele perunoille juustoraaste.
3. Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut kauniisti.
4. Sekoita vaaleanpunaisen jogurtin aineet keskenään. Soseuta punajuuriviipaleet sauvasekoittimella ja sekoita sose pestoon.
5. Tarjoa paistetut perunat kastikkeiden kera.