
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa
peruna (esim. Jazzy-perunoita) | |
2 | punasipulia punasipuli | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 pkt pkt | savulohta
savulohi (Isokari savulohifilee (250 g) ) | |
4 | kananmunaa kananmuna | |
1 rkl rkl | kapriksia kapris | |
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Tillijogurtti
200 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
2 rkl rkl | tilliä tilli | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLohi-lohkoperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese perunat ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja lohko punasipulit. Siirrä lohkot leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy, ripottele suola ja pippuri.
- Paahda perunoita ja sipuleita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Ota pelti uunista ja asettele paloiteltu savulohi pellille. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko kananmunat varovasti niihin. Paista peltiruokaa uunissa vielä 5-7 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet. Viimeistele kapriksilla ja tillillä.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa lohi-lohkoperunoiden kanssa.