
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pss pss | perunaa peruna | ||
(1 kg) | |||
2 | punasipulia punasipuli | ||
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri | |||
1 pkt pkt | savulohta savulohi | ||
(250 g) | |||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
1 rkl rkl | kapriksia kapris | ||
tilliä tilli |
Tillijogurtti
200 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
2 rkl rkl | tilliä tilli | ||
1 tl tl | sinappia sinappi | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Lohi-lohkoperunat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese perunat ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja lohko punasipulit. Siirrä lohkot leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljy, ripottele suola ja pippuri.
2. Paahda perunoita ja sipuleita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
3. Ota pelti uunista ja asettele paloiteltu savulohi pellille. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko kananmunat varovasti niihin. Paista peltiruokaa uunissa vielä 5-7 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet. Viimeistele kapriksilla ja tillillä.
4. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa lohi-lohkoperunoiden kanssa.