Helppous yllättää
Täytetyt bataatit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 - 6 bataattia bataatti
(3 isoa tai 6 pientä)

Täyte

1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 pkt pkt Nyhtökauraa Nyhtökaura
(250 g)
1,5 tl tl kanelia kaneli
1,5 tl tl kardemummaa kardemumma
1 tl tl suolaa suola
100 g g juustoraastetta juustoraaste

Granaattiomenasalsa

1 granaattiomenaa granaattiomena
(siemenet)
2 rkl rkl limemehua limemehu
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
(hienonnettuna)

Täytetyt bataatit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(4)

Valmistus

  1. Halkaise bataatit ja paahda uunissa 200 asteessa kypsiksi eli noin 30 minuuttia.
  2. Valmista täyte. Kuullota hienonnetut sipulit, lisää muut aineet juustoraastetta lukuun ottamatta. Paista muutama minuutti.
  3. Koverra bataatit ja sekoita bataatin liha täytteen joukkoon. Täytä bataatinkuoret täytteellä. Ripottele pintaan juustoraaste. Kuorruta uunissa 225 asteessa 8−10 minuuttia.
  4. Yhdistä granaattiomenasalsan ainekset ja koristele kuumat bataatit salsalla.