
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 6 | bataattia bataatti | ||
(3 isoa tai 6 pientä) |
Täyte
1 | sipulia sipuli | ||
3 | valkosipulia valkosipuli | ||
1 pkt pkt | Nyhtökauraa Nyhtökaura | ||
(250 g) | |||
1,5 tl tl | kanelia kaneli | ||
1,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Granaattiomenasalsa
1 | granaattiomenaa granaattiomena | ||
2 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 | korianteria korianteri |
Täytetyt bataatit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50 min
(4)
Valmistus
1. Halkaise bataatit ja paahda uunissa 200 asteessa kypsiksi eli noin 30 minuuttia.
2. Valmista täyte. Kuullota hienonnetut sipulit, lisää muut aineet juustoraastetta lukuun ottamatta. Paista muutama minuutti.
3. Koverra bataatit ja sekoita bataatin liha täytteen joukkoon. Täytä bataatinkuoret täytteellä. Ripottele pintaan juustoraaste. Kuorruta uunissa 225 asteessa 8−10 minuuttia.
4. Yhdistä granaattiomenasalsan ainekset ja koristele kuumat bataatit salsalla.