
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 kpl kpl | kananmunaa
kananmuna (joista 1 voiteluun) | |
1 - 2 dl dl | kermaa
kerma (tai kermaviiliä) | |
3 - 4 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | |
3 - 4 tl tl | suolaa suola | |
2 tl tl | maustepippuria maustepippuri | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | |
1 - 2 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä
oliiviöljy (paistamiseen) | |
1 - 2 | sipulia sipuli | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
500 g g | lehtitaikinaa lehtitaikina | |
700 g g | jauhelihaa jauheliha |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWellingtonin mureke
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Yhdistä munat, kerma(viili) ja korppujauhot.
- Anna seoksen turvota hetki, lisää mausteet, kuullota keltasipuli ja valkosipuli paistinpannulla pehmeäksi ja yhdistä korppujauhoseokseen.
- Lisää jauheliha, sekoita ja tarkista maku.
- Kauli sulanut lehtitaikina 30 x 40 cm levyksi.
- Asettele jauhelihamassa lehtitaikinan päälle ja kääri taikinasta tiukka paketti.
- Voitele rulla kananmunalla ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes taikinan pinta on kauniin kullanruskea.
- Anna murekkeen vetäytyä hetki ja tarjoile esimerkiksi sienikastikkeen, mintulla maustettujen herneiden ja perunasoseen kera.