
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Marinadi
1 kg kg | ribsejä ribs | ||
Grillimaisteri Spare Ribs Original - porsaanribsejä | |||
3 -4 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | ||
3 -4 rkl rkl | grillauskastiketta grillauskastike | ||
esim. Grillimaisteri USA BBQ-kastiketta | |||
3 -4 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
2 -3 rkl rkl | suolaa suolaa | ||
3 -4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
kuorittuna ja murskattuna | |||
4 -5 rkl rkl | viskiä viski | ||
3 -4 rkl rkl | ketsuppia ketsuppi |
Piimäinen perunasalaatti
400 g g | uutta perunaa uusi peruna | ||
keitettynä | |||
1 -2 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
0,5 -1 dl dl | piimää piimä | ||
3 -4 rkl rkl | sinappia sinappi | ||
Dijon | |||
1 -2 rkl rkl | majoneesia majoneesi | ||
2 tl tl | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
1 nippua nippu | tilliä tilli | ||
tai ruohosipulia maun mukaan |
Viskimarinadilla terästettyjä possunribsejä ja piimäistä perunasalaattia
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(0)
Valmistus
Porsaanribsit ja marinadi
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Lämmitä possunribs-kyljysrivi esimerkiksi folionyytissä tai sellaisenaan.
- Levitä marinadi kyljysrivin päälle ja grillaa tummaksi.
- Leikkaa lopuksi kyljysrivistä suupalan kokoisia paloja syömisen helpottamiseksi.
Perunasalaatti
- Keitä perunat kypsiksi ja puolita ne.
- Tee piimämarinadi sekoittamalla ranskankerma, piimä, sinappi ja majoneesi kulhossa.
- Sekoita kaikki ainekset perunoiden joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.
- Pilko tilli ja ruohosipuli pieniksi ja lisää ne perunoiden sekaan.
- Kääntele kastike perunoiden joukkoon esimerkiksi nuolijalla, varo rikkomasta herkkiä pottuja.
- Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua ja tarkista maku vielä ennen esillepanoa.