
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Marinadi
1 kg kg | ribsejä
ribs (Grillimaisteri Spare Ribs Original - porsaanribsejä) | |
3 - 4 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
3 - 4 rkl rkl | grillauskastiketta
grillauskastike (esim. Grillimaisteri USA BBQ-kastiketta) | |
3 - 4 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
2 - 3 rkl rkl | suolaa suola | |
3 - 4 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (kuorittuna ja murskattuna) | |
4 - 5 rkl rkl | viskiä viski | |
3 - 4 rkl rkl | ketsuppia ketsuppi |
Piimäinen perunasalaatti
400 g g | uutta perunaa
uusi peruna (keitettynä) | |
1 - 2 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
0,5 - 1 dl dl | piimää piimä | |
3 - 4 rkl rkl | sinappia
sinappi (Dijon) | |
1 - 2 rkl rkl | majoneesia majoneesi | |
2 tl tl | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 nippua nippu | tilliä
tilli (tai ruohosipulia maun mukaan) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listViskimarinadilla terästettyjä possunribsejä ja piimäistä perunasalaattia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Porsaanribsit ja marinadi
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Lämmitä possunribs-kyljysrivi esimerkiksi folionyytissä tai sellaisenaan.
- Levitä marinadi kyljysrivin päälle ja grillaa tummaksi.
- Leikkaa lopuksi kyljysrivistä suupalan kokoisia paloja syömisen helpottamiseksi.
Perunasalaatti
- Keitä perunat kypsiksi ja puolita ne.
- Tee piimämarinadi sekoittamalla ranskankerma, piimä, sinappi ja majoneesi kulhossa.
- Sekoita kaikki ainekset perunoiden joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.
- Pilko tilli ja ruohosipuli pieniksi ja lisää ne perunoiden sekaan.
- Kääntele kastike perunoiden joukkoon esimerkiksi nuolijalla, varo rikkomasta herkkiä pottuja.
- Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua ja tarkista maku vielä ennen esillepanoa.