Helppous yllättää
Viskimarinadilla terästettyjä possunribsejä ja piimäistä perunasalaattia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Marinadi

1 kg kg ribsejä ribs
(Grillimaisteri Spare Ribs Original - porsaanribsejä)
3 - 4 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
3 - 4 rkl rkl grillauskastiketta grillauskastike
(esim. Grillimaisteri USA BBQ-kastiketta)
3 - 4 rkl rkl ruokosokeria ruokosokeri
2 - 3 rkl rkl suolaa suola
3 - 4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(kuorittuna ja murskattuna)
4 - 5 rkl rkl viskiä viski
3 - 4 rkl rkl ketsuppia ketsuppi

Piimäinen perunasalaatti

400 g g uutta perunaa uusi peruna
(keitettynä)
1 - 2 dl dl ranskankermaa ranskankerma
0,5 - 1 dl dl piimää piimä
3 - 4 rkl rkl sinappia sinappi
(Dijon)
1 - 2 rkl rkl majoneesia majoneesi
2 tl tl suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 nippua nippu tilliä tilli
(tai ruohosipulia maun mukaan)

Viskimarinadilla terästettyjä possunribsejä ja piimäistä perunasalaattia

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(4)

Valmistus

Porsaanribsit ja marinadi

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  2. Lämmitä possunribs-kyljysrivi esimerkiksi folionyytissä tai sellaisenaan.
  3. Levitä marinadi kyljysrivin päälle ja grillaa tummaksi.
  4. Leikkaa lopuksi kyljysrivistä suupalan kokoisia paloja syömisen helpottamiseksi.

Perunasalaatti

  1. Keitä perunat kypsiksi ja puolita ne.
  2. Tee piimämarinadi sekoittamalla ranskankerma, piimä, sinappi ja majoneesi kulhossa.
  3. Sekoita kaikki ainekset perunoiden joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Pilko tilli ja ruohosipuli pieniksi ja lisää ne perunoiden sekaan.
  5. Kääntele kastike perunoiden joukkoon esimerkiksi nuolijalla, varo rikkomasta herkkiä pottuja.
  6. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua ja tarkista maku vielä ennen esillepanoa.