
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 - 8 kpl kpl | uuniperunaa uuniperuna | ||
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Täyte
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna yrtti) | ||
200 g g | raejuustoa raejuusto | ||
100 g g | poroa
poro (Deluxe ohuen ohutta poron kylmäsavupaistia, riimiporoa tai pororouhetta) | ||
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPoromiehen uuniperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese perunat huolellisesti. Asettele ne pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti, koosta riippuen.
2. Tee sillä aikaa täyte. Kumoa kulhoon tuore- ja raejuusto. Sekoita mukaan hienonnettu poro, hillosipulisilppu ja mausteet. Tarkista maku ja nosta täyte jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Leikkaa kypsään perunan viilto, purista hieman reunoilta ja lusikoi täytettä perunalle.