
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 - 8 kpl kpl | uuniperunaa uuniperuna | |
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Täyte
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna yrtti) | |
200 g g | raejuustoa raejuusto | |
100 g g | poroa
poro (Deluxe ohuen ohutta poron kylmäsavupaistia, riimiporoa tai pororouhetta) | |
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPoromiehen uuniperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese perunat huolellisesti. Asettele ne pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti, koosta riippuen.
2. Tee sillä aikaa täyte. Kumoa kulhoon tuore- ja raejuusto. Sekoita mukaan hienonnettu poro, hillosipulisilppu ja mausteet. Tarkista maku ja nosta täyte jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
3. Leikkaa kypsään perunan viilto, purista hieman reunoilta ja lusikoi täytettä perunalle.