Valmistus
- Pyyhi lampaan ulkofileistä ylimääräinen marinadi talouspaperilla.
- Paloittele lihat suupalan kokoisiksi kuutioiksi ja kääri puolikas pekoninpala jokaisen ympärille.
- Halkaise ja viipaloi hyvin pesty sitruuna. Pujota vartaisiin lihapaloja, sitruunaviipaleita ja rosmariinitupsuja.
- Grillaa vartaat punertavan kypsiksi.
- Tarjoa lisänä karamellisoitua sipulichutneya ja minttuista perunasalaattia.
- Pese perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Selkoita salaattikulhossa tsatsiki, grillisalaatti, minttu, sitruunamehu ja suola.
- Viipaloi kypsät perunat ja sekoita ne lämpiminä varovasti kastikkeeseen.
- Jätä perunat maustumaan ja jäähtymään.
- Kuori ja pilko omena ja sipuli. Viipaloi pestyt retiisit.
- Nostele loput ainekset perunoiden joukkoon, peitä kulho kelmulla ja siirrä viileään.
Minttuinen perunasalaatti
Vinkki: Perunasalaatti on parhaimmillaan, kun se saa maustua jääkaapissa muutaman tunnin.