
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa) | |
2 - 3 | sipulia
sipuli (kuorittuna ja pilkottuna) | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 - 2 | porkkanaa
porkkana (kuorittuna ja pilkottuna) | |
1 | chiliä
chili (punainen) | |
1 - 2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
2 - 3 rkl rkl | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,5 tl tl | kuminaa
kumina (halutessasi) | |
0,5 tl tl | juustokuminaa
juustokumina (halutessasi) | |
1 - 2 tl tl | sokeria sokeri | |
2 - 3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
5 - 6 dl dl | vettä vesi | |
200 g g | valkoisia papuja
valkoiset pavut (tomaattikastikkeessa (säilyke)) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChili con carne
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ruskista pilkotut sipulit, valkosipulinkynnet ja porkkanat kevyesti öljyssä kattilassa.
- Halkaise chili keskeltä kahtia ja poista siemenet. Leikkaa chili pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan.
- Voit paistaa jauhelihan samassa astiassa tai erikseen. Mikäli paistat sen erillisellä pannulla ota paistinliemi talteen ja kaada se kattilaan, sillä paistinliemessä on runsaasti makua.
- Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, paprikajauhe, chilijauhe, halutessasi kumina ja juustokumina, sekä pavut kattilaan. Lisää joukkoon myös vesi.
- Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Anna hautua uunissa noin 1,5-2 tuntia.