Helppous yllättää
Chili con carne

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa)
2 - 3 sipulia sipuli
(kuorittuna ja pilkottuna)
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 - 2 porkkanaa porkkana
(kuorittuna ja pilkottuna)
1 chiliä chili
(punainen)
1 - 2 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
2 - 3 rkl rkl tomaattimurskaa tomaattimurska
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
0,5 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,5 tl tl kuminaa kumina
(halutessasi)
0,5 tl tl juustokuminaa juustokumina
(halutessasi)
1 - 2 tl tl sokeria sokeri
2 - 3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
5 - 6 dl dl vettä vesi
200 g g valkoisia papuja valkoiset pavut
(tomaattikastikkeessa (säilyke))

Chili con carne

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:15 h
(4)

Valmistus

  1. Ruskista pilkotut sipulit, valkosipulinkynnet ja porkkanat kevyesti öljyssä kattilassa.
  2. Halkaise chili keskeltä kahtia ja poista siemenet. Leikkaa chili pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan.
  3. Voit paistaa jauhelihan samassa astiassa tai erikseen. Mikäli paistat sen erillisellä pannulla ota paistinliemi talteen ja kaada se kattilaan, sillä paistinliemessä on runsaasti makua.
  4. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, paprikajauhe, chilijauhe, halutessasi kumina ja juustokumina, sekä pavut kattilaan. Lisää joukkoon myös vesi.
  5. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Anna hautua uunissa noin 1,5-2 tuntia.

Tarjoukset

Italiamo Maustettu tomaattimurskaItaliamo Maustettu tomaattimurska
Italiamo Maustettu tomaattimurska
14.10 - 11.10
ERÄ!
0,89