
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | lehtipihvejä
lehtipihvi (2 kpl) | |
2 | sipulia sipuli | |
1 - 2 | paprikaa
paprika (vihreää, suikaloituna) | |
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 - 2 tl tl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
grillausmaustetta
grillausmauste (esim. Grillimaisteri Allround -mausteseosta) | ||
4 - 8 kpl kpl | hot dog -sämpylöitä hot dog -sämpylä | |
2 - 4 rkl rkl | sinappia
sinappi (ja majoneesia, sämpylöiden voiteluun) | |
1 pkt pkt | Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPhilly Cheese Steak Lehtipihvileipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Poista paprikoista siemenkota ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Leikkaa myös sipuli renkaiksi.
- Yhdistä kasvikset kulhossa, lorauta päälle rapsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita nopeasti, jotta öljy levittyy tasaisesti kasviksiin ja kumoa ne kuumalle parilalle tai paistinpannulle. Ruskista kasvikset pehmeiksi ja lisää tarvittaessa rapsiöljyä.
- Mausta sipulit ja paprikat lopuksi ripauksella sokeria ja paista, kunnes sokeri sulaa kasvisten joukkoon. Nosta kasvikset sitten lämmönkestävään vuokaan.
- Taputtele lehtipihvien pintaan pari tippaa rapsiöljyä ja laita ne kuumaan grilliin. Paahda niitä vain noin 15-20 sekunttia per puoli ja nosta leikkuulaudalle. Mausta pihvit mausterubilla ja leikkaa ne sitten ohuiksi suikaleiksi.
- Asettele suikaleet kasvisten päälle vuokaan ja viimeistele juustolla, jonka voit repiä tai raastaa annoksen päälle.
- Aseta vuoka vielä grilliin epäsuoraan lämpöön, kunnes juusto on sulanut. Paahda sillä välin hotdogsämpylät ja voitele ne majoneesilla ja sinapilla.
- Lusikoi vuuasta lihat ja kasvikset hotdogsämpylöihin ja tarjoile heti. Voit myös kantaa täytteet ja sämpylät pöytään sellaisinaan ja antaa vieraiden täyttää sämpylänsä itse.
Vinkki: Ranskakielinen nimi ”Boeuf a´la minuite” kuvaa lehtipihviä parhaiten, koska se kypsyy grillissä käden käänteessä. Muista siis vain käyttää pihvit grillissä, sillä sisältä pihvi saa jäädä hiukan punertavaksi. Appenzellerin tai Gruyere- juuston sijasta voit käyttää myös Cheddar-juustoa.