Helppous yllättää
Karitsan t-luupihvit, gremolata ja juustomuusi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

t-luupihvit

4 palaa pala karitsaa karitsa
(karitsan t-luupihvi / kyljys)
1 tl tl suolaa suola
1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy
0,5 - 1 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 nippua nippu timjamia timjami

Juustomuusi

8 - 12 perunaa peruna
1 dl dl kevytmaitoa kevytmaito
1 dl dl ruokakermaa ruokakerma
3 - 4 rkl rkl voita voi
200 - 300 g g Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto
1 ripausta ripaus suolaa suola
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri

Gremolata

maustekastiketta maustekastike
(italialaistyylinen maustekastike)
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu ja kuori)
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
3 - 4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Karitsan t-luupihvit, gremolata ja juustomuusi

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(2)

Valmistus

  1. Ota t-luupihvit sulamaan hyvissä ajoin. Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä 1-2 tuntia ennen valmistusta.
  2. Hiero mausteet huoneenlämpöisten pihvien pintaan ja grillaa pannulla tai grillissä mediumeiksi noin 3-4 minuuttia per puoli.
  3. Keitä perunat kypsiksi ja survo ne. Lisää kuuma kerma-maito-voiseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuumaan massaan juusto, suolaa maun mukaan ja hieman valkopippuria.
  4. Hienonna Gremolatan ainekset morttelissa tai tehosekoittimessa. Tarkista maku ja tarjoile.

Tarjoukset

Tuorekartano Kotimainen perunaTuorekartano Kotimainen peruna
Tuorekartano Kotimainen peruna
24.11 - 27.11
TUORETTA!
0,59