Helppous yllättää
Karitsan t-luupihvit, gremolata ja juustomuusi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

t-luupihvit

4 palaa pala karitsaa karitsa
(karitsan t-luupihvi / kyljys)
1 tl tl suolaa suola
1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy
0,5 - 1 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 nippua nippu timjamia timjami

Juustomuusi

8 - 12 perunaa peruna
1 dl dl kevytmaitoa kevytmaito
1 dl dl ruokakermaa ruokakerma
3 - 4 rkl rkl voita voi
200 - 300 g g Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto
1 ripausta ripaus suolaa suola
0,5 tl tl valkopippuria valkopippuri

Gremolata

maustekastiketta maustekastike
(italialaistyylinen maustekastike)
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu ja kuori)
3 - 4 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
3 - 4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Karitsan t-luupihvit, gremolata ja juustomuusi

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

  1. Ota t-luupihvit sulamaan hyvissä ajoin. Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä 1-2 tuntia ennen valmistusta.
  2. Hiero mausteet huoneenlämpöisten pihvien pintaan ja grillaa pannulla tai grillissä mediumeiksi noin 3-4 minuuttia per puoli.
  3. Keitä perunat kypsiksi ja survo ne. Lisää kuuma kerma-maito-voiseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuumaan massaan juusto, suolaa maun mukaan ja hieman valkopippuria.
  4. Hienonna Gremolatan ainekset morttelissa tai tehosekoittimessa. Tarkista maku ja tarjoile.