
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
t-luupihvit
4 palaa pala | karitsaa
karitsa (karitsan t-luupihvi / kyljys) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy | |
0,5 - 1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 nippua nippu | timjamia timjami |
Juustomuusi
8 - 12 | perunaa peruna | |
1 dl dl | kevytmaitoa kevytmaito | |
1 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | |
3 - 4 rkl rkl | voita voi | |
200 - 300 g g | Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri |
Gremolata
maustekastiketta
maustekastike (italialaistyylinen maustekastike) | ||
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu ja kuori) | |
3 - 4 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
3 - 4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaritsan t-luupihvit, gremolata ja juustomuusi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota t-luupihvit sulamaan hyvissä ajoin. Anna pihvien lämmetä huoneenlämmössä 1-2 tuntia ennen valmistusta.
- Hiero mausteet huoneenlämpöisten pihvien pintaan ja grillaa pannulla tai grillissä mediumeiksi noin 3-4 minuuttia per puoli.
- Keitä perunat kypsiksi ja survo ne. Lisää kuuma kerma-maito-voiseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuumaan massaan juusto, suolaa maun mukaan ja hieman valkopippuria.
- Hienonna Gremolatan ainekset morttelissa tai tehosekoittimessa. Tarkista maku ja tarjoile.