
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | naudan pihvejä
naudan pihvi (esim. sisä- tai ulkofilee, entrecôte) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 nokaretta nokare | voita
voi (+ rypsiöljyä, paistamiseen) |
Paahdetut kasvikset
Nopea valkosipuli-pippurikastike
150 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna valkosipuli) | ||
2 - 3 rkl rkl | kevytmaitoa kevytmaito | ||
1 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | ||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPippuripihvi, paahdetut kasvikset ja nopea valkosipuli-pippurikastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa liha pihveiksi poikkisyin. Kuivaa pinta talouspaperilla ja anna olla huoneenlämmössä noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Paloittele parsakaali ja paprika. Kuori ja pilko sipulit. Kumoa kaikki leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pirskottele päälle öljy ja mausteet. Möyhi kasvikset sekaisin ja levitä ne tasaiseksi kerrokseksi.
- Huuhtele tomaatit niin, että ne pysyvät kiinni oksassa ja nosta tertut pellille.
- Paahda 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
- Tee kastike. Notkista tuorejuusto maidolla. Mausta chilikastikkeella ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannussa nokare voita ja loraus rapsiöljyä. Mausta pihvit ja paista 2 kerrallaan kuumalla pannulla pari, kolme minuuttia per puoli eli haluamaasi kypsyyteen.
- Nosta pihvit lämmitetylle tarjoiluvadille, peitä foliolla ja anna vetäytyä 5 minuuttia.
- Tarjoa pihvien kumppanina paahdettuja kasviksia ja valkosipuli-pippurikastiketta.