Helppous yllättää
Poro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Taikina

2 dl dl vettä vesi
20 g g hiivaa hiiva
5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 tl tl suolaa suola
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy

Täyte

200 g g ranskankermaa ranskankerma
1 pkt pkt poroa poro
(Deluxe Ohuen ohut poron kylmäsavupaisti (80 g))
250 g g herkkusieniä herkkusieni
1 - 2 punasipulia punasipuli
1 kourallista kourallinen timjamia timjami
(tuoretta)
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola

Poro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(8)

Valmistus

  1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veteen ja liuota sekoittaen. Sekoita nesteeseen suola. Lisää joukkoon vähitellen vehnäjauhoja ja alusta taikinasta kimmoisa. Lisää lopussa öljy.
  2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa puoli tuntia.
  3. Jaa taikina 3-4 osaan. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Levitä levylle ranskankerma, poroviipaleet, punasipuli ja pilkotut sienet.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  5. Ripottele päälle tuoretta timjamia ja mustapippurirouhetta. Mausta tarvittaessa suolalla.