
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 dl dl | vettä vesi | |
20 g g | hiivaa hiiva | |
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 tl tl | suolaa suolaa | |
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Täyte
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 pkt pkt | poroa poro | ||
Deluxe Ohuen ohut poron kylmäsavupaisti (80 g) | |||
250 g g | herkkusieniä herkkusieni | ||
1 -2 | punasipulia punasipuli | ||
1 kourallista kourallinen | timjamia timjami | ||
tuoretta | |||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Poro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30
h
(8)
Valmistus
- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veteen ja liuota sekoittaen. Sekoita nesteeseen suola. Lisää joukkoon vähitellen vehnäjauhoja ja alusta taikinasta kimmoisa. Lisää lopussa öljy.
- Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa puoli tuntia.
- Jaa taikina 3-4 osaan. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Levitä levylle ranskankerma, poroviipaleet, punasipuli ja pilkotut sienet.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Ripottele päälle tuoretta timjamia ja mustapippurirouhetta. Mausta tarvittaessa suolalla.