
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 dl dl | vettä vesi | ||
20 g g | hiivaa hiiva | ||
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Täyte
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 pkt pkt | poroa
poro (Deluxe Ohuen ohut poron kylmäsavupaisti (80 g)) | ||
250 g g | herkkusieniä herkkusieni | ||
1 - 2 | punasipulia punasipuli | ||
1 kourallista kourallinen | timjamia
timjami (tuoretta) | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPoro-flammkuchen eli poro-liekkipiirakka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva veteen ja liuota sekoittaen. Sekoita nesteeseen suola. Lisää joukkoon vähitellen vehnäjauhoja ja alusta taikinasta kimmoisa. Lisää lopussa öljy.
- Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa puoli tuntia.
- Jaa taikina 3-4 osaan. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Levitä levylle ranskankerma, poroviipaleet, punasipuli ja pilkotut sienet.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Ripottele päälle tuoretta timjamia ja mustapippurirouhetta. Mausta tarvittaessa suolalla.