Helppous yllättää
Pikaiset pitapizzat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 pitaleipää pitaleipä
(Lidlin paistopisteestä)
3 dl dl tomaattikastiketta tomaattikastike
(esim Combino tomaatti-oliivi pastakastiketta)
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(mozzarella)
100 g g raakamakkaraa raakamakkara
(esim. Grillimaisteri lammas-Merguez tai Kielbasa)
125 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 dl dl artisokansydämiä artisokansydämet
(viipaloituna)
75 g g tuorejuustoa tuorejuusto

Pinnalle

1 ripausta ripaus rosmariinia rosmariini

Pikaiset pitapizzat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(2)

Valmistus

  1. Halkaise pitaleivät ja nosta ne leikkuupinta ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Sivele tomaattikastiketta leipäpohjille ja ripottele päälle juustoraastetta.
  3. Purista raakamakkaramassaa kuoresta pieniksi palleroiksi pizzan päälle.
  4. Levitä tomaatit ja artisokat täytteeksi.
  5. Ota lusikalla tuorejuustosta nokareita ja jaa pizzoille.
  6. Paista 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta rosmariinia ja tarjoa heti.

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99
Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00
Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00