
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) | |
3 dl dl | tomaattikastiketta
tomaattikastike (esim Combino tomaatti-oliivi pastakastiketta) | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) | |
100 g g | raakamakkaraa
raakamakkara (esim. Grillimaisteri lammas-Merguez tai Kielbasa) | |
125 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 dl dl | artisokansydämiä
artisokansydämet (viipaloituna) | |
75 g g | tuorejuustoa tuorejuusto |
Pinnalle
1 ripausta ripaus | rosmariinia rosmariini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPikaiset pitapizzat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise pitaleivät ja nosta ne leikkuupinta ylöspäin leivinpaperin päälle uunipellille.
- Sivele tomaattikastiketta leipäpohjille ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Purista raakamakkaramassaa kuoresta pieniksi palleroiksi pizzan päälle.
- Levitä tomaatit ja artisokat täytteeksi.
- Ota lusikalla tuorejuustosta nokareita ja jaa pizzoille.
- Paista 250-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta rosmariinia ja tarjoa heti.