Helppous yllättää
Pekoniin kääritty paahtopaisti ja kesäkurpitsa-tomaatti-fetajuustopaistos

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kpl kpl paahtopaistia paahtopaisti
(härän paahtopaistia n. 1kg)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 rkl rkl mustapippuria mustapippuri
1 tl tl suolaa suola
0,5 dl dl basilikaa basilika
(hienonnettua basilikaa)
0,5 dl dl rucolaa rucola
(hienonnettua rucolaa)
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
500 g g pekonia pekoni

Kesäkurpitsa-tomaatti-fetajuustopaistos:

2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
4 tomaattia tomaatti
(iso tomaatti)
2 dl dl oliiveja oliivi
(kivettömiä oliiveja)
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 pkt pkt fetajuustoa fetajuusto

Pekoniin kääritty paahtopaisti ja kesäkurpitsa-tomaatti-fetajuustopaistos

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(1)

Valmistus

  1. Hiero öljy paistin pintaan ja ota paistiin kuumalla paistinpannulla kauttaaltaan hyvä väri.
  2. Nosta paisti leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Mausta paisti kauttaaltaan mustapippurilla ja suolalla.
  3. Hienonna yrtit ja valkosipulin kynnet, sekoita ne ja levitä seos paistin pinnoille.
  4. Peitä paisti pekoniviipaleilla. Taita viipaleiden päät hyvin paistin alle, jotta ne pysyvät kiinni.
  5. Pistä paistin paksuimpaan kohtaan paistolämpömittari ja laita paisti 200-asteiseen uuniin. Paista kunnes sisälämpö näyttää 56-astetta.
  6. Ota paisti uunista ja kääri se folioon. Anna paistin vetäytyä 15-20 minuuttia. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi.

Kesäkurpitsa-tomaatti-fetajuustopaistos

  1. Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit. Lado viipaleet vuorotellen uunivuokaan.
  2. Ripottele mukaan oliivit.Hienonna basilika ja lisää vuokaan. Mausta vielä kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
  3. Murenna pinnalle fetajuusto.
  4. Nosta vuoka paistin kanssa uuniin n. 20 minuutiksi.