
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Parmesaani-perunapihvit
3 dl dl | perunamuusia
perunamuusi (esim. toiselta aterialta ylijäänyttä muusia) | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
50 g g | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
1 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli |
Sieni-papukastike
200 g g | herkkusieniä herkkusieni | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1 | omenaa omena | |
100 g g | babypinaattia babypinaatti | |
100 g g | papuja
papu (esim. valkopapuja) | |
1 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 dl dl | ruokakermaa ruokakerma | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParmesaani-perunapihvit ja sieni-papukastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi omena. Paista sipulia, sieniä ja omenaa pannulla pari minuuttia. Lisää pinaatti ja jatka paistamista sekoitellen, kunnes pinaatti kutistuu. Lisää valutetut pavut.
2. Ripottele pannulle aineksiin vehnäjauho ja sekoittele. Kaada kerma ja vesi pannulle ja keitä pari minuuttia. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita kaikki pihvien ainekset.
4. Muotoile massasta pyöreitä pihvejä. Paista pannulla öljyssä molemmin puolin. Varmista, että liesi ei ole liian kovalla teholla, sillä pihvit ruskistuvat helposti liikaa.
5. Tarjoa pihvit kastikkeen kanssa.