
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Limettilohi
800 g g | lohta
lohi (lohifileetä) | ||
40 g g | merisuolaa merisuola | ||
1 | limeä
lime (viipaloituna) | ||
1 ripausta ripaus | chiliä
chili (kuivamauste) | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Ratatouille
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLimettilohta ja ratatouille Nizzan tyyliin
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa kalan marinoitumiseen mieluusti vähintään 4 tuntia.
Limettilohi
- Hiero mausteet lohen pintaan ja anna kalan marinoitua yön yli tai ainakin 4-5 tuntia.
- Paista kuumalla pannulla kirkastetussa voissa tai öljyssä pinnat hyvin kiinni ja tarjoile mieluiten mediumina ratatouillen kera.
Ratatouille
- Kalttaa tomaatit ja paprikat. Pilko kaikki vihannekset pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne oliiviöljyssä notkeiksi.
- Lisää joukkoon tilkka vettä ja yrtit. Hauduta kunnes vihannekset ovat kypsiä ja neste kokonaan haihtunut. Tarkista maku ja tarjoile.