Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Limettilohi
800 g g | lohta
lohi (lohifileetä) | |
40 g g | merisuolaa merisuola | |
1 | limeä
lime (viipaloituna) | |
1 ripausta ripaus | chiliä
chili (kuivamauste) | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Ratatouille
5 | tomaattia tomaatti | |
250 g g | kirsikkatomaatteja
kirsikkatomaatti (tai luumutomaatteja) | |
2 | paprikaa
paprika (punainen ja vihreä) | |
10 | sipulia
sipuli (pikkusipuleita) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
1 | munakoisoa munakoiso | |
1 nippua nippu | timjamia timjami | |
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
2 rkl rkl | oliiveja
oliivi (kalamata) | |
5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 tilkkaa tilkka | vettä vesi | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLimettilohta ja ratatouille Nizzan tyyliin
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa kalan marinoitumiseen mieluusti vähintään 4 tuntia.
Limettilohi
- Hiero mausteet lohen pintaan ja anna kalan marinoitua yön yli tai ainakin 4-5 tuntia.
- Paista kuumalla pannulla kirkastetussa voissa tai öljyssä pinnat hyvin kiinni ja tarjoile mieluiten mediumina ratatouillen kera.
Ratatouille
- Kalttaa tomaatit ja paprikat. Pilko kaikki vihannekset pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne oliiviöljyssä notkeiksi.
- Lisää joukkoon tilkka vettä ja yrtit. Hauduta kunnes vihannekset ovat kypsiä ja neste kokonaan haihtunut. Tarkista maku ja tarjoile.