
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lohi
800 g g | lohta lohi | |
40 g g | merisuolaa merisuola | |
1 | limeä lime | |
chiliä chili | ||
valkopippuria valkopippuri | ||
mustapippuria mustapippuria | ||
2 -3 tl tl | akvaviittia akvaviitti |
Ratatouille
tomaattia tomaatti | ||
1 | paprikaa paprika | |
10 | sipulia sipuli | |
3 | valkosipulia valkosipuli | |
kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
1 | munakoisoa munakoiso | |
timjamia timjami | ||
rosmariinia rosmariini | ||
2 rkl rkl | oliiveja oliivi | |
5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Limettilohta ja ratatouille Nizzan tyyliin
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(0)
Valmistus
- Hiero mausteet lohen pintaan ja anna kalan marinoitua yön yli tai ainakin 4-5 tuntia.
- Paista kuumalla pannulla kirkastetussa voissa tai öljyssä pinnat hyvin kiinni ja tarjoile mieluiten mediumina ratatouillen kera.
Ratatouille
- Kalttaa tomaatit ja paprikat. Pilko kaikki vihannekset pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne oliiviöljyssä notkeiksi.
- Lisää joukkoon tilkka vettä ja yrtit. Hauduta kunnes vihannekset ovat kypsiä ja neste kokonaan haihtunut. Tarkista maku ja tarjoile.