
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Limettilohi
800 g g | lohta
lohi (lohifileetä) | ||
40 g g | merisuolaa merisuola | ||
1 | limeä
lime (viipaloituna) | ||
1 ripausta ripaus | chiliä
chili (kuivamauste) | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Ratatouille
5 | tomaattia tomaatti | ||
250 g g | kirsikkatomaattia
kirsikkatomaatti (tai luumutomaatteja) | ||
2 | paprikaa
paprika (punainen ja vihreä) | ||
10 | sipulia
sipuli (pikkusipuleita) | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
1 | munakoisoa munakoiso | ||
1 nippua nippu | timjamia timjami | ||
2 -3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
2 rkl rkl | oliiveja
oliivi (kalamata) | ||
5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 tilkkaa tilkka | vettä vesi | ||
suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Limettilohta ja ratatouille Nizzan tyyliin
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00
h
(1)
Valmistus
Huom: varaa kalan marinoitumiseen mieluusti vähintään 4 tuntia.
Limettilohi
- Hiero mausteet lohen pintaan ja anna kalan marinoitua yön yli tai ainakin 4-5 tuntia.
- Paista kuumalla pannulla kirkastetussa voissa tai öljyssä pinnat hyvin kiinni ja tarjoile mieluiten mediumina ratatouillen kera.
Ratatouille
- Kalttaa tomaatit ja paprikat. Pilko kaikki vihannekset pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne oliiviöljyssä notkeiksi.
- Lisää joukkoon tilkka vettä ja yrtit. Hauduta kunnes vihannekset ovat kypsiä ja neste kokonaan haihtunut. Tarkista maku ja tarjoile.