
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | halloumia
halloumi (Eridanous halloumia (225 g)) | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 | appelsiinia appelsiini | ||
0,5 | punasipulia punasipuli | ||
300 g g | papuja
papu (esim. mustapapuja) | ||
3 dl dl | pastaa
pasta (esim. toiselta aterialta ylijäänyttä keitettyä pastaa) | ||
0,5 ruukkua ruukku | salaattia salaatti |
Appelsiini-jogurttikastike
1 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
1 tl tl | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Pastasalaatti halloumilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(1)
Valmistus
1. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
2. Kuutioi halloumi. Ruskista halloumikuutiot paistinpannulla öljyssä.
3. Kuori ja paloittele appelsiini. Kuori ja viipaloi sipuli. Valuta säilykepavut.
4. Revi salaatti kulhoon. Lisää muut salaatin aineet ja sekoita nostellen. Tarjoa kastikkeen kanssa.