Helppous yllättää
Italialainen leipäpaistos

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g leipää leipä
(saa olla jo kuivahtanutta)
150 g g kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
125 g g mozzarellaa mozzarella
3 kananmunaa kananmuna
5 dl dl maitoa maito
(tai Oattis-kaurajuomaa)
1 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)
1 ruukkua ruukku basilikaa basilika

Italialainen leipäpaistos

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(18)

Valmistus

1. Kuutioi leipä ja kesäkurpitsa.

2. Voitele korkeareunainen uunivuoka. Lado vuokaan leipää, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja. Revi päälle mozzarella.

3. Sekoita munat, maito, suola ja pippuri. Kaada munamaito vuokaan. Munamaidon ei kuulu peittää aineksia kokonaan, jolloin ruokaan paistuu rapea pinta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasossa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja munamaito on hyytynyt.

5. Lusikoi vuoan päälle pesto ja ripottele basilikan lehtiä.

Vinkki: Voit tehdä peston myös itse tällä Basilika-pinaattipeston ohjeella.