
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | leipää
leipä (saa olla jo kuivahtanutta) | ||
150 g g | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
125 g g | mozzarellaa mozzarella | ||
3 | kananmunaa kananmuna | ||
5 dl dl | maitoa
maito (tai Oattis-kaurajuomaa) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) | ||
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaItalialainen leipäpaistos
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuutioi leipä ja kesäkurpitsa.
2. Voitele korkeareunainen uunivuoka. Lado vuokaan leipää, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja. Revi päälle mozzarella.
3. Sekoita munat, maito, suola ja pippuri. Kaada munamaito vuokaan. Munamaidon ei kuulu peittää aineksia kokonaan, jolloin ruokaan paistuu rapea pinta.
4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasossa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja munamaito on hyytynyt.
5. Lusikoi vuoan päälle pesto ja ripottele basilikan lehtiä.
Vinkki: Voit tehdä peston myös itse tällä Basilika-pinaattipeston ohjeella.