
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | risottoaineksia risottoainekset | |
4 dl dl | kanalientä kanaliemi | |
1 dl dl | valkoviiniä valkoviini | |
1 | salottisipulia salottisipuli | |
3 rkl rkl | voita voi | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Viimeistely
70 g g | voita voi | |
50 g g | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | |
30 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
1 | sitruunamehua sitruunamehu | |
ruohosipulia ruohosipulia |
Tryffelirisotto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(2)
Valmistus
- Hienonna salottisipuli ja hauduta sitä voi-öljyseoksessa, lisää risottoriisi. Paahda riisiä varovasti hetki ja lisää viini.
- Keitä viini pois ja lisää kuumaa vettä tai kanalientä pikkuhiljaa. Keitä noin 14 minuuttia.
- Sekoita hiljalleen koko ajan, jotta riisin tärkkelys irtoaa ja antaa risotolle oikean koostumuksen.
- Kun risotto on valmista, lisää ranskankerma ja kuutioitu voi. Anna levätä noin minuutin ajan.
- Lisää grana padano -juusto, ruohosipuli ja sitruunan mehu, älä keitä kuitenkaan enää tämän jälkeen.
- Tarjoile välittömästi.
Vinkkii: Kun risotto on melkein kypsää, voit lisätä kiehumisen loppuvaiheessa mukaan hieman valkoviiniä tai sitruunamehua. Se tekee myös risoton suutuntumasta erittäin miellyttävän.