
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | risottoaineksia
risottoainekset (Deluxe tryffelirisottoaineksia) | |
4 dl dl | kanalientä
kanaliemi (liemikuutiosta) | |
1 dl dl | valkoviiniä valkoviini | |
1 | salottisipulia salottisipuli | |
3 rkl rkl | voita voi | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Viimeistely
70 g g | voita voi | |
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | |
30 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
1 | sitruunaa
sitruuna (mehu puristettuna) | |
ruohosipulia
ruohosipuli (maun mukaan) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTryffelirisotto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna salottisipuli ja hauduta sitä voi-öljyseoksessa, lisää risottoriisi. Paahda riisiä varovasti hetki ja lisää viini.
- Keitä viini pois ja lisää kuumaa vettä tai kanalientä pikkuhiljaa. Keitä noin 14 minuuttia.
- Sekoita hiljalleen koko ajan, jotta riisin tärkkelys irtoaa ja antaa risotolle oikean koostumuksen.
- Kun risotto on valmista, lisää ranskankerma ja kuutioitu voi. Anna levätä noin minuutin ajan.
- Lisää grana padano -juusto, ruohosipuli ja sitruunan mehu, älä keitä kuitenkaan enää tämän jälkeen.
- Tarjoile välittömästi.
Vinkki: Kun risotto on melkein kypsää, voit lisätä kiehumisen loppuvaiheessa mukaan hieman valkoviiniä tai sitruunamehua. Se tekee myös risoton suutuntumasta miellyttävän.