Helppous yllättää
Kasvispyttipannu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g tofua tofu
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 tl tl juustokuminaa juustokumina
500 g g perunaa peruna
(esim. toiselta aterialta ylijäänyttä keitettyä perunaa)
150 g g kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
1 punasipulia punasipuli
2 - 3 lehteä lehti lehtikaalia lehtikaali
1 dl dl Oattis-kauraruokaa Oattis-kauraruoka
1,25 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Päälle

1 lehteä lehti lehtikaalia lehtikaali
(hienonnettuna)
1 - 2 tomaattia tomaatti
(kuutioituna)

Kasvispyttipannu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(2)

Valmistus

1. Kuivaa tofu painelemalla voimakkaasti talouspaperilla ja kuutioi se.

2. Paista tofua pannulla tilkassa öljyä, kunnes se saa pintaväriä. Nosta pannu liedeltä ja sekoita tofuun soijakastike, juustokumina ja suola. Siirrä tofu odottamaan.

3. Kuori ja kuutioi perunat. Kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja kuutioi sipuli. Poista lehtikaaleista kova keskiruoti ja revi lehdet pieniksi paloiksi.

4. Paista sipulia, kesäkurpitsaa ja lehtikaalia pannulla tilkassa öljyä muutamia minuutteja. Lisää perunat ja jatka paistamista muutama minuutti.

5. Sekoita pyttikseen Oattis, suola ja pippuri. Lisää päälle tofut. Koristele hienonnetulla lehtikaalilla ja tomaattikuutioilla.

Vinkki:Tofun paistamisen salaisuus on tofun kuivaaminen! Tällöin pinnat rapeutuvat kunnolla paistinpannulla.