
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaAmerikkalainen kalakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Turskan sijasta voit käyttää keittoon myös nieriää!
- Kuutioi turskafileet. Leikkaa paprika kuutioksi ja hienonna sipuli. Leikkaa maissin tähkistä maissinjyvät talteen vetämällä veitsellä maissin kovaa keskustaa vasten. Pilko perunat kuutioiksi.
- Suikaloi Schwarzwaldin kinkku ja laita se keittopataan kuumenemaan. Lisää joukkoon sipuli ja paista kinkkusuikaleiden kanssa melkein rapeiksi.
- Lisää joukkoon paprikakuutiot ja maissi. Mausta paprika- ja chilijauheella ja anna paistua hetken. Lorauta sekaan valkoviinietikkaa ja kiehauta.
- Lisää keittopataan vielä kalaliemi ja anna kiehahtaa. Tarkista maku ja lisää suolaa tarpeen mukaan. Lisää joukkoon kuutioidut perunat ja keitä kunnes perunat ovat kypsiä.
- Perunoiden ollessa kypsiä alenna lämpöä ja kaada kuohukerma keiton sekaan. Tarkista jälleen maku ja lisää mausteita oman maun mukaan.
- Lisää keiton joukkoon vielä katkaravut ja kuutioitu nieriä. Odota, että keitto kiehahtaa vielä kerran ja nosta se sitten heti pois liedeltä ja peitä kannella.
- Anna hautua vielä pari minuuttia. Tarjoile hienonnetun ruohosipulisilpun ja tuoreen leivän kanssa.