
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (Reilu naudan jauhelihaa) | |
200 g g | ribsejä
ribs (Grillimaisteri Classic Spare ribs) | |
suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
2 kpl kpl | sipulia
sipuli (pieni keltasipuli) | |
hampurilaissämpylöitä
hampurilaissämpylä (Grillimaisteri pieniä minihampurilaissämpylöitä) | ||
cheddarjuustoa cheddarjuusto | ||
salaattia
salaatti (muutama salaatinlehti hampurilaisten väliin) | ||
majoneesia majoneesi | ||
ketsuppia ketsuppi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMiniburgerit lapsille
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pilko toinen sipuleista ja paahda sipuli pannulla voin ja mausteiden kera. Leikkaa veitsellä toinen sipuli renkaiksi ja hätä sipulirenkaat odottamaan hampurilaispihvien paistovaihetta.
- Irrota ribsien liha luista ja pilko liha sopivaksi silpuksi. Lisää lihasilppu kulhoon ja kaada mukaan paistettu sipuli, jauheliha ja haluamasi mausteet.
- Ota ruokalusikallinen ”lihataikinaa” käsiesi väliin ja painele siitä miniburgerin kokoinen pieni pihvi, joka ei muodoltaan kuitenkaan ole liian paksu.
- Grillaa pihvit grillissä ja varaudu siihen, että pienet pihvit kypsyvät nopeasti parissa minuutissa. Nosta pihvit hetkeksi grillistä ja käytä myös hampurilaissämpylät grillissä.
- Paahda sämpylöiden sisäpuoli grillissä kullanruskeaksi.
- Levitä sämpylöille tilkka ketsuppia, majoneesia ja lehtisalaatinlehti.
- Lämmitä grillatut pihvit vielä kerran grillissä ja lisää jokaisen päälle 1 siivu cheddarjuustoa sekä sipulirengas. Anna juuston sulaa ja sipulirenkaiden hiukan pehmetä.
- Nosta pihvi burgerisämpylän pohjan päälle ja aseta kansi päälle.
VINKKI: Voit painaa kannen läpi hammastikun, jossa on koristeena kirsikkatomaatti. Näin pidät burgerin kasassa.