Helppous yllättää
Miniburgerit lapsille

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
(Reilu naudan jauhelihaa)
200 g g ribsejä ribs
(Grillimaisteri Classic Spare ribs)
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
2 kpl kpl sipulia sipuli
(pieni keltasipuli)
hampurilaissämpylöitä hampurilaissämpylä
(Grillimaisteri pieniä minihampurilaissämpylöitä)
cheddarjuustoa cheddarjuusto
salaattia salaatti
(muutama salaatinlehti hampurilaisten väliin)
majoneesia majoneesi
ketsuppia ketsuppi

Miniburgerit lapsille

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(0)

Valmistus

  1. Pilko toinen sipuleista ja paahda sipuli pannulla voin ja mausteiden kera. Leikkaa veitsellä toinen sipuli renkaiksi ja hätä sipulirenkaat odottamaan hampurilaispihvien paistovaihetta.
  2. Irrota ribsien liha luista ja pilko liha sopivaksi silpuksi. Lisää lihasilppu kulhoon ja kaada mukaan paistettu sipuli, jauheliha ja haluamasi mausteet.
  3. Ota ruokalusikallinen ”lihataikinaa” käsiesi väliin ja painele siitä miniburgerin kokoinen pieni pihvi, joka ei muodoltaan kuitenkaan ole liian paksu.
  4. Grillaa pihvit grillissä ja varaudu siihen, että pienet pihvit kypsyvät nopeasti parissa minuutissa. Nosta pihvit hetkeksi grillistä ja käytä myös hampurilaissämpylät grillissä.
  5. Paahda sämpylöiden sisäpuoli grillissä kullanruskeaksi.
  6. Levitä sämpylöille tilkka ketsuppia, majoneesia ja lehtisalaatinlehti.
  7. Lämmitä grillatut pihvit vielä kerran grillissä ja lisää jokaisen päälle 1 siivu cheddarjuustoa sekä sipulirengas. Anna juuston sulaa ja sipulirenkaiden hiukan pehmetä.
  8. Nosta pihvi burgerisämpylän pohjan päälle ja aseta kansi päälle.

VINKKI: Voit painaa kannen läpi hammastikun, jossa on koristeena kirsikkatomaatti. Näin pidät burgerin kasassa.