
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | porsaanlihaa
porsaanliha (maustamaton) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Kastike
1 prk prk | kookosmaitoa kookosmaito | |
3 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
2 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | chiliä
chili (punainen, silputtuna) | |
1 rkl rkl | inkivääriä inkivääri | |
1,5 dl dl | maapähkinävoita
maapähkinävoi (makeuttamaton) |
Päälle
1 dl dl | suolapähkinöitä
suolapähkinä (rouhittuna) | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri | |
3 | limeä lime |
Lisäksi
3 - 6 kpl kpl | sydänsalaattia sydänsalaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPähkinäinen porsaanfilee
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota porsaan sisäfileet huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.
- Valmista kastike. Kuumenna kookosmaito kattilassa. Lisää joukkoon muut aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä.
- Vatkaa lopuksi maapähkinävoi kastikkeeseen.
- Kuumenna, älä keitä. Tarkista maku.
- Viillä fileet auki terävällä veitsellä pituussuunnassa muutamaan kertaan, jotta saat ehjän, tasaisen lihalevyn. Nuiji rystysillä tarvittaessa.
- Öljyä filee kevyesti ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria.
- Grillaa mehevän kypsäksi halkaistujen sydänsalaattien ja limettien kera.
- Nosta filee tarjoiluvadille, leikkaa poikkisyin ohuiksi viipaleiksi ja valuta päälle kastiketta.
- Lisää rouhitut pähkinät, tuoretta korianteria ja grillatut limettipuolikkaat.
- Tarjoa lisänä grillattuja sydänsalaatteja ja halutessasi Grillimaisteri perunasalaattia.
Vinkki: Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti ja tasaisesti pitkittäin auki leikattuna levynä. Pähkinäinen kastike maistuu myös grillatun broilerin kera.