
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
800 - 1000 g g | kebablihaa
kebabliha (tai käristyslihaa) | |
3 rkl rkl | voita voi | |
250 g g | herkkusieniä
herkkusieni (tai metsäsieniä (esim. suppilovahveroita)) | |
1 | sipulia sipuli | |
3 dl dl | lihalientä
lihaliemi (lihaliemikuutiosta) | |
3,3 dl dl | olutta olut | |
1 dl dl | kirsikkahilloa kirsikkahillo | |
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 tl tl | suolaa suola |
Lisäksi
2 dl dl | puolukoita puolukka | |
1 dl dl | kirsikkahilloa kirsikkahillo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOluessa haudutettu käristys
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kaada puolukat kulhoon, sekoita joukkoon hillo ja jätä sulamaan ruoanvalmistuksen ajaksi.
- Ruskista kohmeinen liha voissa pannulla pienissä erissä, ja kumoa lihat pataan.
- Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota ne pannulla. Huuhdo pannu paistokertojen välillä lihaliemitilkalla ja kaada pataan.
- Lisää pataan olut, loput lihaliemestä, hillo, hillosipulit ja mausteet. Hauduta riistakäristystä miedolla lämmöllä kannen alla 5-10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa käristyksen kanssa perunasosetta, hillopuolukoita ja etikkakurkkuja.