Helppous yllättää
Oluessa haudutettu käristys

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

800 - 1000 g g kebablihaa kebabliha
(tai käristyslihaa)
3 rkl rkl voita voi
250 g g herkkusieniä herkkusieni
(tai metsäsieniä (esim. suppilovahveroita))
1 sipulia sipuli
3 dl dl lihalientä lihaliemi
(lihaliemikuutiosta)
3,3 dl dl olutta olut
1 dl dl kirsikkahilloa kirsikkahillo
1 dl dl hillosipulia hillosipuli
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 tl tl suolaa suola

Lisäksi

2 dl dl puolukoita puolukka
1 dl dl kirsikkahilloa kirsikkahillo

Oluessa haudutettu käristys

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

  1. Kaada puolukat kulhoon, sekoita joukkoon hillo ja jätä sulamaan ruoanvalmistuksen ajaksi.
  2. Ruskista kohmeinen liha voissa pannulla pienissä erissä, ja kumoa lihat pataan.
  3. Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota ne pannulla. Huuhdo pannu paistokertojen välillä lihaliemitilkalla ja kaada pataan.
  4. Lisää pataan olut, loput lihaliemestä, hillo, hillosipulit ja mausteet. Hauduta riistakäristystä miedolla lämmöllä kannen alla 5-10 minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa käristyksen kanssa perunasosetta, hillopuolukoita ja etikkakurkkuja.

Avainsanat

Pääruoat