Helppous yllättää
Inkivääri-palsternakkakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

450 g g palsternakkaa palsternakka
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 tl tl inkivääriä inkivääri
6 dl dl kasvislientä kasvisliemi
(kasvisliemikuutiosta)
2 dl dl kookosmaitoa kookosmaito
3 dl dl Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma
250 g g leipää leipä
4 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy

Päälle

3 rkl rkl kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet
1 ripausta ripaus minttua minttu
2 rkl rkl krutonkeja krutonki
(halutessasi)

Inkivääri-palsternakkakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(7)

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele palsternakka keskikokoisiksi paloiksi.
  2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli sekä kuori ja raasta inkivääri.
  3. Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Laita kattilaan oliiviöljy, sipulit ja inkivääri ja anna kuullottua hetken.
  5. Lisää joukkoon palsternakkapalat ja anna hieman lämmetä.
  6. Lisää kattilaan kasvisliemi, kookosmaito ja kauramaito.
  7. Keitä 15-20 min, kunnes palsternakka on kypsää.
  8. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla. Koristelekurpitsansiemenillä ja mintulla sekä leipäkrutongeilla.