
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
450 g g | palsternakkaa palsternakka | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 tl tl | inkivääriä inkivääri | |
6 dl dl | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutiosta) | |
2 dl dl | kookosmaitoa kookosmaito | |
3 dl dl | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma | |
250 g g | leipää leipä | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Päälle
3 rkl rkl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet | |
1 ripausta ripaus | minttua minttu | |
2 rkl rkl | krutonkeja
krutonki (halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listInkivääri-palsternakkakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele palsternakka keskikokoisiksi paloiksi.
- Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli sekä kuori ja raasta inkivääri.
- Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita kattilaan oliiviöljy, sipulit ja inkivääri ja anna kuullottua hetken.
- Lisää joukkoon palsternakkapalat ja anna hieman lämmetä.
- Lisää kattilaan kasvisliemi, kookosmaito ja kauramaito.
- Keitä 15-20 min, kunnes palsternakka on kypsää.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla. Koristelekurpitsansiemenillä ja mintulla sekä leipäkrutongeilla.